27-03-2026، 2:44
(27-03-2026، 1:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سیگار نمیکشم ۱ سالو نیمه عسلم
(27-03-2026، 1:52)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگزکلی نیکوتین خیلی گرون شده):
مارلبرو چنده الان؟
(27-03-2026، 1:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به قول مشهدیا "میل دِروم، جا ندروم" (((:
متاسفانه بیشتر هم شده و کم کردنش سخت تر از پیشه با این همه سردرگمی و بلاتکلیفی و "نمیدونم چه غلطی بکنم" های بیشمار زندگی
به خودم میام میبینم بین انگشتامه
یعنی قشنگ با لهجهی خودتون خوندمش (((:
خلاصه که به جوونیت رحم کن یره .
(27-03-2026، 2:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2026، 1:55)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخ آخ بدترین جا گیر افتاده بودی، من کابوسم اینه که خرابی به بار بیاد مجبور شم ببخشید کون لخت فرار کنم تو خیابون و پناهگاه و اینا، حتی فکرشم در حد مرگ معذب کنندست ((:
اینجا رو هم بد زدن. حموم بودم و بیدفاع (((((:
عجیبه که اینقدر میزنن و اتفاقی نمیفته. یا صداش در نمیاد نهایتا.
به هر حال خوشحالم که زنده موندی تا قربانی تنشهای امشب شی.
_
از وقتی ترک کردم فقط گذرا هر از گاهی از رفبقام میپرسم فلان چیز چقدر شده؟ و جوابشون همیشه واسم کرک و پر ریزونه ((:
مصرفت چقدره؟
به خدا نصفش معلوم نبود کی کیو داره میزنه، هم جنگ هم فلش D:
+
افتضاحه آقا افتضااااح، هر پاکتی که میخری از قبلی گرون تره ((:
من چند ماهیه دوباره زیاد شده مصرفم، اگه روزی یه پاکت نباشه نهایتا دو سه روز یکی
(27-03-2026، 1:56)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عسلچه چطوری
من ایکاس میکشم
اصولا ترا پاور دار
{همین الان دستمه(=}
سلام چشم ستیوا ((:
اوکیم قربونت برم، تو چطوری؟
هیچوقت نفهمیدم چه حسی دارم به آیکاس، هم دوستش دارم هم دوستش ندارم. حال میده هااا، ولی نه اندازه سیگار واقعی که کااااملل مضره ((:
ترا قیمتاش چقدر تغییر کرده این دو سه ماه؟
جالبه
ولی همزمان با سیگار اکی نیست
پارسال این تایم ۲۲۰
الان ۷۵۰

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)