28-03-2026، 0:20
(28-03-2026، 0:15)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2026، 0:01)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای فرنود اورژانس سوانح خیلی عجیبه
طرف با چشم پاره اندازه تخم مرغ شده بود هی تو بخش راه میرفت پرستاره میگفت بیا بریمممم چشمتو بخیه بزنم اونم میگف یه دقیقه واستا به فلانی زنگ بزنم جنسام رو هوا مونده
من نرسم ، شهرخودمونم فعلا
واقعاً جرات داشتی من بودم به خودم میگرخیدم
ولی تجربه بهم ثابت کرده کارایی که یهویی و اورژانسی پیش میاد و تنهایی خیلی بهتر انجام میشه تا کارایی که با کمک چند نفر انجام میدی و وقت داری
وااای من از همین اورژانس میترسم که نتونم اولویت بندی کنم:/
وای خدا بهت صبر ایوب بده خواهر
شما از این نظر کارتون ب مراتب از ما سخت تره خداوکیلی
اره من بسم الله بسم الله از ترس جونم مجبور شدم.وگرنه جراح اراکم گف نکن اینکارو چون در نهایت میمیره ولی اون تو اونجا نشسته بود من باید اشهدمو میخوندم اینجا
ولی خوب شد چون ترسم ریخت حقیقتا بعدش و در شرایط مشابه دیگه چست تیوب لامصب برام چالش نیس
خیلی ترسناکه الویت بندی.مخصوصا وقتایی ک خیلی شلوغ باشه و مریضی میس بشه عذاب وجدان تا عمر داری از ذهنت پاک نمیشه
حقیقتا تصوری که داشتم خیلی فرق داشت و پشیمونم ، پا و کمر نمیمونه برام ، همش بدو بدوام
کیس اکسپایر در نظر گرفتی تمرینی گذاشتی (:
دقیقاً خوب شد گذاشتی چون به نظرم کار سختیه ، یکی این یکی cv لاین گذاشتن که خداروشکر کار ما نیست(: کار شماست
خوبه عذاب وجدان داری ، من اینقدر اینجا پزشک بی وجدان دیدمممممم که خدا میدونه

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)