28-03-2026، 0:23
(28-03-2026، 0:19)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین این قرصا هم دوز بالاش مثلا همین اس سیتالوپرام اینا باعث سندروم سروتونین میشن عارضشون بعد اسهال و بی قراری و اینا در نهایت کما و مرگه.ولی ن با ی ۵ یا ۶ تا دونه.باید حداقل تو تمیز دو ورق بخوری جواب بده
(28-03-2026، 0:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره. خیلی وحشتناک بود. یه دختری بود با دوستهاش اومده بود و خیلی ترسیده بود. مامانم که یکم خیالش از خواهرم راحت شده بود رفت پیش جوونها که یکم آرومشون کنه چون دختره بخاطر ترسش داشت اوضاعش بدتر میشد. گفت دخترم چی شده؟ گفت الکل خوردم و اینا. مامانمم گفت چیزی نیست که منم خوردم. خوب میشی. (((: بعد دختره یخش آب شد گفت آخه قارچ هم خوردم. مامان منم نمیدونست قارچ دراگه فکر کرد قارچ خوراکی رو میگه. گفت من اونم خوردم چیزی نیست که تازه سرطان هم دارم ((((((:::::: دوستهای دختره پشماشون ریخته بود. من داشتم پاره میشدم. (((:::::
اورژانس داخلی رفتی(: اونجا خیلی حال بهم زنه خدایی ، اکثراً یا دارن اوق میزنن یا دل دردن
الکل هم خیلی بده طرفو تا مرگ و دیالیز میکشونه
دانشجو بودم یه کیس خودکشی دیدم ، احمق یه عالمه قرص افسردگی باهم خورده بود:/ فقط معده اشو بهم زده بود هییی بالا میاورد ، هیچیش نشد:/
با قرصهای افسردگی مثل اس سیتاور گویا نمیشه خودکشی کرد. از یکی شنیدمش نمیدونم درسته یا نه.
یا مثلا با ی چی مثل متیل فنیدیت ک همون ریتالینه بخوره قطعا ایست قلبی میده و مریض دهنش سرویس میشه تا بمیره از فرط استرس و بی قراری
ولی مثلا ریتالینو با الپرازولام بخوری بی صاحاب همو خنثی میکنن نقشه خودکشیت ب فنا میره عملا

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)