28-03-2026، 0:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-03-2026، 0:27، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(28-03-2026، 0:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به فنا رفتن نقشه خودکشی خیلی بامزه بود (((:
(28-03-2026، 0:19)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین این قرصا هم دوز بالاش مثلا همین اس سیتالوپرام اینا باعث سندروم سروتونین میشن عارضشون بعد اسهال و بی قراری و اینا در نهایت کما و مرگه.ولی ن با ی ۵ یا ۶ تا دونه.باید حداقل تو تمیز دو ورق بخوری جواب بده
آره. خیلی وحشتناک بود. یه دختری بود با دوستهاش اومده بود و خیلی ترسیده بود. مامانم که یکم خیالش از خواهرم راحت شده بود رفت پیش جوونها که یکم آرومشون کنه چون دختره بخاطر ترسش داشت اوضاعش بدتر میشد. گفت دخترم چی شده؟ گفت الکل خوردم و اینا. مامانمم گفت چیزی نیست که منم خوردم. خوب میشی. (((: بعد دختره یخش آب شد گفت آخه قارچ هم خوردم. مامان منم نمیدونست قارچ دراگه فکر کرد قارچ خوراکی رو میگه. گفت من اونم خوردم چیزی نیست که تازه سرطان هم دارم ((((((:::::: دوستهای دختره پشماشون ریخته بود. من داشتم پاره میشدم. (((:::::
با قرصهای افسردگی مثل اس سیتاور گویا نمیشه خودکشی کرد. از یکی شنیدمش نمیدونم درسته یا نه.
یا مثلا با ی چی مثل متیل فنیدیت ک همون ریتالینه بخوره قطعا ایست قلبی میده و مریض دهنش سرویس میشه تا بمیره از فرط استرس و بی قراری
ولی مثلا ریتالینو با الپرازولام بخوری بی صاحاب همو خنثی میکنن نقشه خودکشیت ب فنا میره عملا
حالا کل انجمن میدونند قبل از خودکشی، فرمول قرصها رو با کی چک کنند (((:
من یه مدت اس سیتاور و الانزاپین میخوردم. یادمه اس سیتاورم رو چند روز یادم رفت بخورم و بعد که دوباره خوردمش، شبش توهم زدم. فکر کنم چون وزنم کمه همون ۵-۶ تا دونه من رو بکشه ((((: با یه اس سیتاور تا توهم رو رفتم. توهم عجیب غریبی نبود البته. توی تاریکی اشیاء رو متحرک میدیدم. یا یه رگههای دودمانند توی هوا. اگر چراغ رو روشن میکردم همه چیز عادی بود. (راستش خیلی کول بود)
(28-03-2026، 0:23)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد از اون اپیزود امیر بزرگی توی رختکن بازندهها، دیگه تقریبا همه این احتمال کوری توسط الکل رو جدی میگیرن خداروشکر (((:
بازم شانس اورده دختره
بنده خداااا واقعاً هرکس الکل میخوره باید حواسش باشه از جای قابل اعتماد بگیره وگرنه کور میشه
وای((((:::::
این فکر کنم لیتیم خورده بود ، همونی که داشته رو داده بالا :/ قرصای افسردگی نمیکشه بابا فقط مارو عذاب میده

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)