(03-04-2026، 15:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بنده خدا جنبش جدی بالاس .انقد همه داریم بالا پایینش میکنیم هیچی نمیگه نهایتا سپاس بده (((:
(03-04-2026، 15:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شهید؟ اون الان فولدر عکسای الان و عکسای بچگیو اسکرینهای مارو داره
عجب آدمیه ها (((:
حرف دلشو از زبون من میزنه.
من کی گفتم با شهیدم؟
اون شهیده دستش از این دنیا کوتاهه.
(03-04-2026، 15:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تازه دارم گرمش میکنم واسه توهین به مقدساتش ((: نمیخوام به بچه شک وارد بشه
یعنی تو شهید بدبختو پارررره کردی
(03-04-2026، 15:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2026، 15:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اکثرا رفتن ولی گروه هنوز هست
اره خدایی یهویی ده سال غیب شدیم
ولی اون گروه تلگرام خیلی خوب بود ..اصلا یادم نی چی شد یهو
البته بعد جنگ قرار شد صابر خودش گروه بزنه دیگه اینگروه رو جمعکنم احتمالا
(03-04-2026، 15:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دیگه تهدید به مرگش نکردم ((: طوفانی وارد شدی
تا بیاد دست کسی برسونه دستش از این دنیا کوتاه میشه
حالا بعدا ایشالله اگر گروهی بود و ما هم اینجا بودیم بیایم تو اون گروه

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)