03-04-2026، 15:32
(03-04-2026، 15:24)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2026، 15:17)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بچه باید بفهمه داستان چیه . وگرنه مملکت بگرده دمپایی رو از مغز درمیارنمیزارن جا دیگه
چیکارش داری بنده خدارو
مگه نمیدونی مادرزادی جا مغز دمپایی داره
(03-04-2026، 15:19)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره به نظرم وقتشه فشار بزاریم رو ابراهیم هادی
بنده خدا جنبش جدی بالاس .انقد همه داریم بالا پایینش میکنیم هیچی نمیگه نهایتا سپاس بده (((:
(03-04-2026، 15:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.@shahid جان فدا ثبتنام کردی ؟ داری به ارزوت میرسیا
من تهدید به مرگش بکنم؟
نه داداش.
خودشون آرزوهای شهادت دارن به من چه !![]()
من چیکاره ام؟
شهید بچهی خوبیه
اررره ابراهیم هادی مرد سالاری هم داره پیشه میکنه کله منو داره سه من میکنه
بگیر رو اون شلنگو فعلا.
جان فدا هم دهنت سرویس اشتباهی اس ام اس دادم ۵۰۰ بار فحشت دادم زرت و زرت الام برام پیام میاد ک تو رو خدا بیا جان فدا شو.من همینجوری جنیم کیه ک گزینه فحش خوار مادرو براشون سند کنم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)