(03-04-2026، 16:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2026، 16:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای هلیا
خدا بگم چیکارت نکنه
داشتم برات مینوشتم همین تووو یه جوری عاشق میشی ، مقعدارو میبوسی میذاری کنار ((((":
منو ببخش (((:
میخواستم بگم که درواقع یه جوری عاشق میشی که حواسی برات نمیمونه به طبابت برسی و تمام توجهت به عشق میره و بقیه چیزارو میبوسی میذاری کنار ( دارم ماست مالی میکنم جملهام رو)
((((((: با تشکر فراوان![]()
ایشالله ایشالله همینجوری باشه
ولی متاسفانه متاسفانه ی ویژگی بدی ک دارم اینه بیشتر از احساسم منطقم بالا میزنه و ب چوخم میده همیشههه .
فک کن قبل ممد فعلی ی ممد قبلی بود ۲ سال با هم بودیم ببین در اوج اخساس ی بار فکر کردم سبک سنگین کردم دیدم این خونه بخر ک هیچی اجاره کن هم نیس خانوادشم مزخرف بود تپ زدم کات کردم
خیلی خوبه اینطوری عزیزم
پس با احساسات پیش بری که گند بزنی به زندگیت؟
اولش باید کاملا منطقی جلو بری و اگه دیدی اون شخص آدم مناسبیه برات و اطمینان پیدا کردی.
بعدش احساساتت رو فعال کنی.
(03-04-2026، 16:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای بچه ها
قبل این ممد ۳ ساله ی ممد دیگه دوساله بود کات ک کردیم ی سال دنبال میکرد همچنان منو.بعد الان ی سه ماه پیش زنگ زده بود بهم.حالا ب اینکه چرا زنگ زد بعد ۴ سال و نیم کات کاری ندارم.ببین یارو با ی نفر دوس شد ی سال موند عروسی کرد بچه هم داره تولد بچش بود شبی ک زنگ زد.
یعنی خیارم بود انقد سریع ب عمل نمیومد.واقعا جالبه زندگی
خیلی عجیبه چرا بعد از این همه مدت زنگ زده؟با وجود اینکه متاهل هم هست !!

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)