(03-04-2026، 22:13)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2026، 22:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دروغ چرا اینی ک میگی اصلا نمیدونم چیه ولی بهش میگم
از این سیم کاراتای خارجین شنیدم فیلتر نیستن ولی مطمئن نیستم جواب باشه اینجا ولی اگر جواب باشه ارزش داره ادم حتی زمینی به کشورای همسایه بره و چنتا بخره و بیاد
اها اها مرسییی از راهنمایی
(03-04-2026، 22:17)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2026، 22:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دروغ چرا اینی ک میگی اصلا نمیدونم چیه ولی بهش میگم
ودافون جواب نمیده. بیش از دو ماهه بیاستفاده گذاشتمش یه گوشه.
واسه کار کردن به دکلهای رایتل وصل میشه که اونم این روزا وضعش مثل بقیه ست.
گرینه دیگری ک درد دسترس باشه میشناسی؟حتی کانفینگ خوب ک حداقل خیال ادم راحت باشه بخره کمتر قط شه در حد همون چت
(03-04-2026، 22:17)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2026، 22:13)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی خدایی جای امیر اینجا خالیه الان محروم باشه
نیستش صفا نداره اینجا ):
الان چندروز نباید باشه؟
من فکر کنم با خیلی از شماها دوست باشه این رفیقمون. 3روز بود محرومیتش کردم 1 روز. چون بیشتر شماها هستین اینجا گپ و گفت میکنید اوقاتتون از این بیشتر تلخ نشه.
ولی واقعا یه سری حرفا، واقعا درست نیست گفتنش اونم وقتی طرف مقابل نه بی احترامی میکنه به شما نه حرف زشت میزنه و نه اصلا کاری به کار شما داره.
اره امیر خیلی پسر گل و عزیزیه واقعا

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)