04-04-2026، 20:54
(04-04-2026، 20:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-04-2026، 20:24)سهَ ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگه حالا فرقیم کرده
اینستا و گوگل و تلگرام و .... نداریم فقط
نه والا چیزی نیست.
(04-04-2026، 20:27)امی ر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تکست دخترارو ک میخونم و با پسرا مقایسه میکنم تازه متوجه میشم خیلی از پسرا چند ساله منتظر یه اتفاق جنگی یا آخر الزمانی ان و با کلی تسلیحات و تجهیزات بقا آمادهی این شرایط بودن و منتظرن حملات سنگینتر بشه![]()
ما ک خونوادمون برای EMP هم آماده ان![]()
من منتظرم جنگ جهانی بشه کشورها همو بمباران هستهای کنن بشریت تا مرز نابودی بره
یه شمشیر هم خریدم برای این موقع فقط امیدوارم خودم بمونم
(04-04-2026، 20:44)Do roro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه سریا صرفا دهن باز میکنن یه چیزی گفته باشن فقط
نرمال کجا بود
دورورو
خودتو معرفی نمیکنی؟
ببین ما برای پنج نفر، سه تا موتورسیکلت کاربراتی و موتور برق کاربراتی گذاشتیم کنار که اگه EMP زده شد بتونیم ارتباطات جاده ای و الکتریکی حفظ کنیم

وسایل الکترونیکی مهم رو هم از سیمهای بلند و مدار های بسته جدا کردیم که تو EMP نسوزن و رادیو و چیزایی ک نمیشه گفت هم آماده تو محفظههای محفوظ گذاشتیم با دوتا تانکر با کلی استاندارد دوجای مختلف دور از هم با چندصد لیتر سوخت
یه دو هزارتا و یه چند هزار تا هم تانکر آب پر کردیم
خودت دیگ فکرشو بکن
جدا از بحث تسلیحات ک هرکی یچیزی انتخاب کرده...
مثلا من خودم تیرکمون دارم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)