(04-04-2026، 23:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-04-2026، 23:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگم شقایق سمت شمام این احمقا ساعت ۱۲ شب شروع میکنن عر عر کردن؟
سمت ما یاد گرفتن این موقع ها صدای عر وعرشونو راه میندازن
نه صدایی نمیاد
از خونه داد میزنن یا تو خیابون؟
با ماشین میچرخن
(04-04-2026، 23:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-04-2026، 23:23)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوری؟
بد ):
(04-04-2026، 23:30)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوریایی؟
جالب نیستم ):
چرا قشنگم چی شده ):
(04-04-2026، 23:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-04-2026، 23:33)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رها باز مهمون خراب شد سرت؟ =))
هعی ..
دست رو دلم نذار ..
امروز در خیالات "آخیششش تموم شد" بودم که یهو یه تکست اومد.
اسممو صدا زده بود
گفتم جانم؟
گفت دارم میام شمال ..
و پیام ادامه داشت
ادامهی پیام رو نخونده دو سه تا سکته رد کردم
همون تکست به خیالات سابقم گفت : زهی خیال باطل !
وای خواهر تو چرا رهایی نداری از دست اطرافیانت خدایی ):

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)