05-04-2026، 18:05
(05-04-2026، 18:00)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2026، 17:52)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا خسته شدم واقعا
باباش رو بخاطر اینکهانقدر هوا بچشو داره استخندام میکنم بچه رو میفرستم بره .
جدا از شوخی مصاحبه با خود شخص انجام میشه .باباش اجازه ی حضور نداره اصلا
هی میگم نیا ، میاد هیچ عوض منم حرف میزنه
(05-04-2026، 17:54)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من نمیخوام بابام بیاد بهش میگم منو برسون یهو میبینم وسط مصاحبه پا میشه میاد داخل
سوال جالبی بود،
بستگی به این داره که اولا برای چه کاری نیرو میخوام بگیرم تو دفتر خیالیم، دوما آیا پدرش رو فقط آورده تا تو شرکت و یا اینکه تو جلسه مصاحبه بشینه کنارش و کمکش کنه.
البته اگر اون شخص آدم خاصی باشه که خدمتش ارادت داشته باشم یا باهاش حال کنم اصلا هیچ کدوم مهم نیست و استخدام میشه که باشه و حال کنیم دست جمعی تو شرکت خیالیم.
مثلا چند وقت پیش یه کار خیلی خوب پیدا کردم طرفم گفت از 15 بیا کار
بعد یهو بابام اومد حرف زد اونم گفت زنگ میزنیم دیگه هم زنگ نزد
خودشم اومد سیاسی حرف زد کل جدو آباد خ م رو فحش داد رفت |=
واقعا یه سری مساعل هر خانواده ای عجیب و غریب هست، بحث اینه که اگه نگی و خودت بری مصاحبه بعدا نمیگه چرا نگفتی؟ میشه بپرسم کار هایی که تا الان رفتی مصاحبه تو چه زمینه ای هست؟ شاید از نوع کارایی که انتخاب کردی خوشش نمیاد؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)