05-04-2026، 18:30
(05-04-2026، 18:26)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2026، 18:18)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان بهش گفتم میدونی چیکار کرد ؟ قهر کرد (((:
به نظر من راه انتخابی اولت این باشه که بهش بگو میتونه باهات بیاد و داخل هم بیاد که محل کار و آدم ها و نوع پوشش و غیره رو ببینه ولی فقط به عنوان همراه، یعنی دخالت در پر کردن فرم و سوال و جواب نکنه و داخل مصاحبه هم نیاد، ببین قبول میکنه؟ اگه قبول کرد ببین سر حرفش میمونه؟ یه مقداری تندروی در مساعل خانوادگی بعدا دردسرهای خیلی بیشتر و کینه درست میکنه، برای همین از کم شروع کن و آروم آروم.برو جلو
البته فقط نظر من هست اگه اجازه ی نظر دادن داشته باشم
شاید باورت نشه ولی همین که قهر کرده یعنی مسیرت درسته، چون اگه میخواست راه نیاد و بهت میدون و فضا نده قهر نمیکرد ناراحت میشد و شاید حتی حرفی میزد که دلخور بشی
امیدوارم درست بشه زودتر، تو هم خیلی خیلی مراقب باش و سعی کن دو واحد "رفتار کاری" پیش خانم دکتر هلیا پاس کنی که زمونه خیلی خیلی بدی هست

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)