(05-04-2026، 18:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2026، 18:37)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
متاسفانه ب ریکا اسپانیا هم در اوج احساسات برا مهریه گفتم ک باید نصف زندگی مشترکی ک ب دست اومد بزاریم اگر تیلیاردر شدی ک هیچی اگر هیچیم نداشتی ک هیچی.سکه ب کار نمیاد هر چی هس .ریکا چجوری موند و نترسید واقعا ندومبه (:
مگه تو ایران همچین کاری میزارن بکنی؟ چندین سال پیش تو تهران من دیدم دو نفر رو که این حرف رو زدن و عاقد از دفترخونه بیرونشون کرد و گفت همچین عقدی بدون سکه و مهریه نمینویسه
مهریس دیگه مینویسی
حالا جهنم ی سکه هم روش.
ولی خیلی مسخرس یارو ی خونه نداشته باشه دنبال ۱۱۰ تا سکه هم باشی
اگر هم خیلی پولدار باشه باز زور داره فقط ۱۱۰ تا گرفتن
در نتیجه خارجی طور برخورد قرار بود بکنیم.اونم قبول کرده بود
ضمنا ما غیر ایران قرار بود اسپانیا هم ازدواج کنیم دوباره .چون قانونا میشه اینکارو کرد
(05-04-2026، 18:39)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2026، 18:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همهجور ادمواسههمه نوع ادمپیدا میشه . قرار نیست خودتو عوض کنی اگه خودت راضیی
ببین زن باید یکم ظریف باشه
ی بار اسپانیایی بهم ۵۰۰ تا صفت خوب بست اخرش گف عشوه نداری ولی.بعد سعی کردم ی مدت رعایت کنم همون شب ی کشیک عن داشتم حتی حرف زدن منم رو دور *4 هست.اونجا بود فهمیدم من اصلا نمیتونم حتی رو سرعت حرف زدنم تسلط داشته باشم چون همیشه ب وقتم نیاز دارم چ برسه عشوه بیام و حقیقتا ناراحت شدم ک نمیشه.شخصیت ESTJ م متاسفانه تر
خب پس الان من کیس مناسب هستم دیگه
اخلاق گی بدلمو خیلی تغییر ندم نه؟سگ درونم فعال باشه (:

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)