(05-04-2026، 18:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2026، 18:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگم بستگی به خودت داره . اگه خودت راضیی از چیزی که هستی دیگه کسی که اومده همه چیتو دیده و اومده
خب پس الان من کیس مناسب هستم دیگه
اخلاق گی بدلمو خیلی تغییر ندم نه؟سگ درونم فعال باشه (:
فعلا دوستان
اره
فعلا
(05-04-2026، 18:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2026، 18:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا همینه
من واقعا توانایی ندارم هم اخلاقم خوب باشه هم تسلطم ب ۱۰۰ تا مریض تو ۶ ساعت با مشکلات مختلف داشته باشم.هم هیکلمو سعی کنم خوب باشه هم تسلط ب زبان تو استرس و کار داشته باشم هم اشپزیمم خوب باشه اقا همه چیی رو تجربه کنه هم عشوه خرکی هم بیام .کسی ک میتونه احسنت بر اون ادم (:
آفرین این شد حرف حساب
همین روحیه و اعتماد به نفس اون نفری رو جذبت میکنه که وقتی از بیرون میبینتت دل باخته کل پکیج کاملت میشه، نه فقط یه بخشی و بعد از آشنایی بگه فلان بخش که مثلا رفتارت باشه رو دوست نداره و بهتره عوضش کنی به خاطر اون، چون اصلا این اجازه رو بهش نمیدی که اجازه به خودش بده که شخصیتت رو یا زبانت رو یا هیکلت رو زیر سوال ببره
خدا رو شکر حل شد (:

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)