05-04-2026، 18:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-04-2026، 18:59، توسط dadachkaiko.)
(05-04-2026، 18:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2026، 18:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگه تو ایران همچین کاری میزارن بکنی؟ چندین سال پیش تو تهران من دیدم دو نفر رو که این حرف رو زدن و عاقد از دفترخونه بیرونشون کرد و گفت همچین عقدی بدون سکه و مهریه نمینویسه
مهریس دیگه مینویسی
حالا جهنم ی سکه هم روش.
ولی خیلی مسخرس یارو ی خونه نداشته باشه دنبال ۱۱۰ تا سکه هم باشی
اگر هم خیلی پولدار باشه باز زور داره فقط ۱۱۰ تا گرفتن
در نتیجه خارجی طور برخورد قرار بود بکنیم.اونم قبول کرده بود
ضمنا ما غیر ایران قرار بود اسپانیا هم ازدواج کنیم دوباره .چون قانونا میشه اینکارو کرد
(05-04-2026، 18:39)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همهجور ادمواسههمه نوع ادمپیدا میشه . قرار نیست خودتو عوض کنی اگه خودت راضیی
خب پس الان من کیس مناسب هستم دیگه
اخلاق گی بدلمو خیلی تغییر ندم نه؟سگ درونم فعال باشه (:
شما کیس مناسب که هستی هیچ، اگه تو این جاهایی که آدما رو با هم مچ میکنن میرفتی که صد درصد دست پر برمیگشتی
ولی خب نتیجه نهایی خیلی بستگی داره که کیس مناسب از نظر خودت چی هست و معیارهات چین که بتونی از اون همه درخواست خوبا و طلایی هاش رو جدا کنی برا خودت، وگرنه اگه هیچ کدوم انتخاب نکنی که هیچی برات نمیمونه
(04-04-2026، 16:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گل پسر: )
اینجا مگه گل پسر هم داریم؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)