امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(06-04-2026، 2:27)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 2:00)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هف سال خاک خوری کردم درسشم خوندم
الان تازه داره وارد ماهه دوم میشه که مستقل شدم تو شغل
تو هر شغلی باید ژزنگ باشی
من. اصن زرنگ نیستم هرکاری کنم همین عنم

خب چیزیم ک انتخاب کردی اینجا آنچنان پتانسیلی نداره
من الان دختر عمم هم چند ساله توی این کاره و آموزش هم میده
مزون هم داره، هر امکاناتی بگی هم داره، اجاره هم نمیده و ملکی ک باباش وسط تهران داده بهش بره کار کنه الان زیر پنجاه میلیارد نیست قیمتش، در این حد!
ولی با این سرمایه تازه تونسته ی ماشین یه تومنی بخره برا خودش!
خب الان اون ملک رو طی این سالها اجاره میداد از اجاره ای ک میگرفت بیشتر میتونست درآمد کسب کنه  Big Grin
چون خیاطی آنچنان پتانسیلی نداره مگ اینکه ی مغازه کوچولو بزنی ملت لباساشونو بیارن براشون کوچیک بزرگ کنی، اون خاک خوریش کمتره  Big Grin

وقتی تو دریاچه ای ک ماهی نداره قلاب بندازی همینه، ب خودت فاز منفی نده ک من نمیتونمو من زرنگ نیستمو فلان

برو یجا ک ماهی داره قلاب بنداز!

البته اگ واقعا میخوای کار کنی
ناراحت نشیا ولی تجربه شخصیم اینه ک جامعه مردسالارانه ما دخترارو جوری بار اورده ک اکثرا حتی بلد نیستن ب "شغل" نگاه جدی داشته باشن!
یا اگ یه شغل نرمال داشته باشن خیلی حس خفن بودن بهشون دست میده!
انگار یه بازیه ک هرچی مرحله بالاتر برن خفن تره ولی خب اگه ترفتنم مهم نیست، از بازی لذت میبرن. 
ی دختری ک بتونه خرج خودشو دربیاره تو ذهن خودش تبدیل به خدا میشه، فکر میکنه مهمترین شخص دنیاس، جایگاه اجتماعیش رفته بالا و... 

حالا دیدگاه عامه پسرارو نسبت ب شغل ببین.
یه چیز حیاتیه! اینجوری نیست ک شغل بهش جایگاه بده، اگه شغلش بازده نداشته باشه میتونه خودشو بکشه!!!

برگردیم ب جمله ی "البته اگ واقعا میخوای کار کنی"
اگ میبینی دیدگاهت ب شغل اونقدر جدی نیست، همین کاراتو ادامه بده ولی حرص نخور، ب چشم تفریح ببینش چون اول و آخر این شوهرس ک قراره خرج تورو بده، تو قرار نیست خرجی ب کسی بدی

معذرت میخوام اگه تو حرفام چیزی گفتم ک باعث بشه فککنید دیدم جنسیت‌زده‌ـس، منم تو همین جامعه بزرگ شدم ولی تلاش خودمو میکنم ک در کنار انتقاداتم ک گاها ممکنه جنسیتی هم باشه، هیچوقت نگاه جنسیت زده نداشته باشم. 

چقدر زیبا و منطقی و درست گفتی!!!
حالا طرز فکره من درباره زندگی و اینده خودم چیه
اینایی که تو گفتی رو پدرم همون اوایل بهم گف متاسفانه من کوش ندادم
شاید الان وضعم فرق میکرد
ولی بازم تجربم خیلی زیاد شد تو این چندسال ، اگه اینجوری گرونی نیود توانایی زدنه ی تولیدی رو داشتم
ن خیلی بزرگ ولی حداقل پنجتا خیاط میتونستم داشنه باشم
هیکس گرونی و این تورم وحشتناکو تصور نمیکرد که ی روزی اینحوزی بشه تمام کاسه کوسه ما بهم بخوره..
و نکته مسئله دیکه من از اول ک هنرستان رفتم خودم رفتم خیاطی با رضایت کامل خانواده هدفمم تولیدی زدن بود
تا کارشناسیم این رشته رو ادامه دادم ب هدف اینکه تولبدی بزنم بخام وام بگیرم مدرک بالا باشه وامه بیشتری میتونم بگیرم
خلاصه ک اگه یکم اوضام بهم ریخت سر اینه!!
وگرنه چیزی ک برنامه ریزی کرده بودم این نبود
و درباره جایگاه دختر تو حامعه گفتی ، چیزی که کفتی کاملا درسته
ولی برا من اینحوری نیس ، من از زیر بالو پره پدر اومد بیرون روی پای خودم باشم بعدا یچی شدم بگم خودم خودمو کشیدم بالا ، بابامم کمک کزدا خیلی زیاد
ولی خب منم کار کردم دیگه
تا الن ازدواح نکردم برا این بود که دوست داشتم روزی ک ازدواح میکنم تو حامعه ی شخصی باشم ی تولید کننده باشم
خودم‌کسی باشم برای خودم
همیشه تصوزم این بود طبق چیزایی ک میدیدم اطرافم
خالا گیریم همسرم کارخونه ددار بود یا هرچییی
شاید طرف افتاد مرد شاید تصادف کرد یچیش شد
نتونست کار کنه ، من ی چیزی باشم برا خودم که اگه چیزی شد اداره کنم
ی شخصی باشم بچم بعدا افتخار کنه
ب چشم ی شغل مهم دیدم که کسبو کار راه بندازم
برا سرگرمی نیس
سرگرمهپمیشه از هشت صب تا مثال پنح شیش ، نه منی که تو این مدت از صب تا شب رفتم تو تولیدیا
کنار سگو شغال کار یادگرفتم
اینجوریاس
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، سهَ‌ند ، shahid ، امیر2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ - شـــقآیــق - 06-04-2026، 7:55

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان