06-04-2026، 12:59
(06-04-2026، 11:56)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2026، 10:44)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سهند سهند سهند...
یه مدت روزی 18 فاکینگ ساعت کار میکردم...
برای حدود 55 روز حجم کارم اینجوری شد
یعنی برای تایم دسشویی رفتن و حموم رفتنمم باید حین کار برنامه ریزی میکردم... روحم نموده شد!!!
قبل همین جنگ ایران و امریکا هم از چهار و نیم پنج صب ک بیدار میشدم ک هیچی...
از ساعت شیش و هفت صب یگان بودم تا دو بعد از ظهر، دو هم میومدم خونه نهار میخوردم لباس عوض میکردم و تو همون خوابآلودگی بعد نهار خوردن میشستم پشت موتور میرفتم بیمارستان تا هشت و نه شب.
بعد بابام برگشته تو جمع میگه شما ازدواج کنید فکر پولش نباشید خدا براتون میخواد!!!
دیگ اونجا واقعا قاطی کردم سرش، بهش گفتم خدا برا شماها خواسته بود ک با روزی هف هش ساعت کار توی اداره چنتا خونه و ماشین و موتور و ویلا و... تونو خریدید بشینید برای ما ارد بدید وگرنه شما تو سن ما بودید تو خوابتونم نمیدیدید با اینقدر ساعت کاری در روز بازم بشینید تو خونه باباتون و جرعت ازدواج نداشته باشید!!!
اینو یجوری داد زدم سرش بنده خدا آروم گفت آره خب... حق دارید...
همین
ینی اینقد ک من از دست این جماعت فشار میخورم حد نداره!
@shahid کاربر مورد علاقت جوین شد @Roham_fucker
اخه واسه اونا دقیقا اینجوری بودن که با صفر شروع میکردن بعد به همه چی میرسیدن
مثلا همکار ۴۰ سالم میگه من وقتی میرفتم خواستگاری فقط پول یه دسته گل داشتم.. الان خونه و ماشین و باغ و.. داره
یا طرف ۳۰ سالشه میگه با پول یه سال کار کردنم ۲۰۶ صفر خریدم با قسط و اینا
به ما که رسید شد جنگ اقتصادی و تورم و همه اینا آرزوهای محال یا اهداف خیلی دور
آره اونوقت همینا برای ما میراثدار شدن و از تجربیات اقتصادیشون میگن فکر میکنن مفیده

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)