07-04-2026، 11:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-04-2026، 11:12، توسط dadachkaiko.)
(07-04-2026، 10:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2026، 9:58)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به به همین الان چندتا پرواز سطح پایین از شرق تهران گذر کردن
صدای باحالی میدن خدایی
سمت تهرانپارس و کارخانه داروسازی ابوریحان بوده
دخترداییم ساختمان اداریش کار میکنه چ دوتا کوچه پایین تره
میگه از حیاط جنگنده ها رو میدیدن چن تا نزدیکای کارخانه زدن واس همینم الان تعطیلشونکردن
سرش سلامت باشه
بگو بچه های فلشخور براش آرزوی سلامتی کردن

(07-04-2026، 10:47)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داشتیم بازی میکردیم بد فازمون کردن
دادش بازی کن خب
اون پشت یه معین هم پخش کن که صداهای بیرون و نشنوی و اگه هم لرزید خونه بگو "ایول عجب آهنگ بیس داری"

(07-04-2026، 10:43)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2026، 10:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه این چیزا رو میشناسی
من نهایتا چیزایی که تو خدمت دیدم میشناسم که نهایتش دیگه مینی کاتیوشا بود
نویسنده نظامی بودم این خراب شده علاقه هم دارم ب همچین مسائلی کلا
خب داداش بیشتر از همه با کدوم یکی از این سری Fها حال میکنی و چرا و اینکه برتریش نسبت به بقیه Fها چیه؟ چون اصلا هیچ چی نمیدونم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)