امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(10-04-2026، 23:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 23:01)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم سال 401 یا 98 بود. صحبت همین افراد بود ی جایی. یکی از بچها بود میگفت ببین اینایی ک من میبینم ی روز رهبر مملکت بخواد آشتی کنه با جهان اینایی ک گلو پاره میکنن برای رهبر، جلوش میمونن میگن رهبر دچار اشتباه شده و پیر شده و منحرف شده.

دقیقا 9 اسنفد زدن رهبرو 10 روز بعد رهبر جدید انتخاب شد، همه گفتن که ما پیرو رهبر جدید هستیم و فلان رهبر گفته جنگ جنگ تا پیروزی. بعد الان تیم مذاکره تحت همین رهبر میخوان برم مذاکره از دیشب قالیبافو کردن خائن، جلوی وزارت خارجه شعار میدن، امروزم تو نماز جمعه صداش میومد شعار میدادن که نبببرد با امریکا!

فکر کنم رهبر جدید بخواد یکم تغییرات بده اینا بزودی با این فرمون تو روش میمونن ولی هنوز اونقدر حیاشونو کنار نذاشتن. اینا دَواخِل هستن، انقدر فرو رفتن تو یه تفکر نمیشه درشون آورد. یعنی دینی هم حساب کنی، تاریخی هم حساب کنی، امام حسن هم دید صلاح حکومتش در صلح هست با معاویه صلح داشت میکرد، جنگشم میکرد. اینا کلا معلوم نیست از کجا خط میگیرن.

دقیقااااا
ب طرز خطرناکی واقعا ترسناکن
بابا واقعا وضع معیشت مردمو نگاه
کوتاه بیاین دیگه.داعش هم تفکر تندرو داشت دیگه وگرنه اونم مسلمون بود .کلا تندروهای این شکلی خیلی خطرناکن و اینا خودشون تو خودشونم چن دسته شدن اصلا
حالا من طرفدار ظریف اصلا نیستم.ولی ظریف بدبختم ک حرف اتش بس زد دیدین ک چ داستانی شد اصلا.پزشکیان برمیگرده میگه مردم ندارن بیاین ول کنید تموم شه باز اینا از خر شیطون نمیان پایین.
من اطرافیانم خیلییی شنیدم دارن تعدیل نیرو میشن تو کارخونه ها.خب ب زودی همه ب فنا میرن.

ببین، کوتاه اومدنه که خب خیلی طولانیه. نمیدونم هسته ای بدی موشکی بدی و... که شاید موقتی دوا درمون کنه، قطعا میان باز سراغ کشور چون هدف کلا اینا نیست اینا الکی بهونه ایه برای جنگ منهی،

مشکل اصلی، یکی این تفکراته که باعث میشه جامعه از لحاظ روانی نا اروم باشه مثل حجاب، مثل کنسرت نذاشتن تو مشهد گواهینامه بانوان و... که هیچ منطقی پشتش نیست. من به چشم میدیدم به این لختیایی که گروه اینور میگفتن خراب قبل جنگ، توی جنگ شدن دختر وطن. مسلما میدونم تک تک مردم از ضربه دیدن کشور ناراحتن، حتی اگر حکومتم بخواد عوض بشه ما نیاز به زیرساخت داریم برای شکوفایی با حکومت جدید، منتهی جامعه انقدر بهش فشار اومده میگه بزار بزنن دلمون خنک شه، چون عملا قشر عادی مردم همش زیر فشار بودن، میگن بزنن یکمم قشر vip جامعه برن زیر فشار.

مورد بعدی اینکه شنیدم به اینایی ک ایست بازرسی و... هستن دارن ایثار گری میدن! همینجوری ما از سال 68.69 به اینور با سهمیه ها درگیر بودیم. این مورد قابل هضم نیست. پول میدن امکانات میدن ولی واقعا سهمیه بازی با نیروی کار و نیرو تحصیلی واقعا قابل جبران نیست برای اینده. من اینو شنیدم وحشت کردم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲
 سپاس شده توسط هلی ، dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ - امیر‌حسین - 10-04-2026، 23:12

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان