10-04-2026، 23:48
(10-04-2026، 23:44)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2026، 23:42)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حقیقتا در این حد نه. چون براوردی که من از تجهیزات داشتم میگفتم تهش هر گیگ در میاد مثلا 2000 برای دولت اینا میدن 10000 یا 15000 هزار دیگه نه 400.500 تک تومن.
خب خداروشکر که دیگه الان میدونی و گفتی و بقیه هم فهمیدن
سپاس از شما
والا من هرجا این چیزا رو تا حالا گفتم مردم میگفتن چرت و پرته
چندین سال پیش بود ک همه چیز فیلتر شد تقریبا و پهنای باند خوابید(بین الملل)، ی بابایی اومد از ما سرور فیزیکالمون رو خرید مدیرعامل آپتل بود. میگفت توی شرکت زیرساخت اشنا داره، کم کم پهنای باند داره بسته میشه من میتونم پهنای باند اینترنت های خونه، موبایل و سرور هاتونو اوکی کنم (بین الملل) که در این زمان راحت کار کنید.
بحث خط سفید نیستا، خط سفید کلا بدون فیلتره و پهنای باندش بازه.
اینی ک من میگم پهنای باند بین المللت همش بازه و برای دسترسی به تلگرام باز باید وی P ان بزنی!
و واقعا انجام داد. چندتا از شماره هارو اوکی کرد وقتی اسپید تست میگرفتم میترکوند لامصب. حتی الانم اون شماره ها توی این وضعیت پهنای باند بین المللشون بازه.
اون سرورام افرادی که قبلا باهاشون در ارتباط بودم و الان نیستم، دارن باهاش فیلترشکن میفروشن و میگن استارلینکه!

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)