12-04-2026، 12:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-04-2026، 12:44، توسط dadachkaiko.)
(11-04-2026، 22:41)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2026، 21:49)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی از این طرف و اون طرف شنیدم که میگن بالاترین آمار خیانت در کادر درمان هست و بسیاریش هم توی همون محل درمان اتفاق میفته، درسته؟
@هلی
کاملا درست شنیدی
همکار من متخصص رادیولوژی متاهل (البته ذکر کنم بسیار خوشتیپ و خوش لباس و خوش قیافه)با اینکه زنش واقعا خوشگل و فوق تخصص ناباروریه و ی بچه ی ساله داره پسره ب من پیشنهاد داد ک هیچی تا دوماه پیشم پیام میداد اخرش من تهدید کردمش ک ی پیام دیگه ببینم ب زنت پیام میدم راهشو کشید رف.چون ایدی اینستا و تلگرام زنشو داشتم
صبجان الله
خدا رحم کنه
هم دختر و هم پسراشون اینجورین؟
(11-04-2026، 23:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2026، 20:49)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره داداشی.
رد دد 2 رو میگی دیگه؟ میگم اگه اشتباه نکنم نصب شدش باید رو سیستمم باشه
اسمش همون رو لینکا هست
اگه بتونی پیدا کنی که حسابی ممنونت میشم![]()
نتونستی هم فدای سرت
(11-04-2026، 20:54)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حاجی حقیقتش اینترنت ندارم
منظورم مثل کایکو بودم که از رو سیستم بردارم بفرستم
اسم فایلا همینیه که تو قسمت آخر لینک اومده؟
دکتر باید در اسرع وقت یه وقت بگیرم ازت ۱ بدم.
یعنی چی که ۵/۵ ای
آهااا
آره حاجی
بعد آخرین / اسم فایلاست
عزیزی
فقط عصر بهم یاداوری کن، الان سرکارم و سیستم خونست

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)