امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(19-04-2026، 15:55)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 15:45)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکاریش میکنم ایرادی نداره مشکل از شما نیست
میشه یه معرفی کنید ؟

امروز ۵ ساعت پشت سر هم مجازی اموزش داشتم با اینکه کار هر روزمه اما هنوز بعد دوماه راه نیفتادم مزخرف ترین کار اموزش مجازیه رسما دارم ارور میدم بعد اون تایم توانایی پاسخ دادن به سوالات معمولی رو هم ندارم ، نادیام از اهواز و شما پرهام زنگنه الان حدودا ۲۰ سال دارین درسته؟ کجایی هستین؟تعجب نکنید حوصلم سر بره فلشخور شخم میزنم ^^

خسته نباشید بهتون میگم خدا قوت
نادیا والا یادم نیومد جدی من بیشتر از اسمایی که یادمه با آرمی شروع میشد. ولی خب خوشبختم کم گم داره یچیزایی یادم میاد. شما رگ و ریشه عرب داشتین ؟ فکر کنم یادم اومد

بله 20 سال دارم الان
بچه بودم اومدم اینجا خراب‌کاری

(19-04-2026، 15:56)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 15:54)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید پس از مدت ها یه دستی به سر و گوش یکی از انجمن ها بکشم

اگه اینجا موند ارزش داره، وگرنه برای سرگرمی خوبه تا پاک بشه

میمونه
چیزی نیست هشت سالی میگذره که دارم ذره به ذره کاوش و تحلیل میکنم امثال کمینترن ها و کپیالیک هارو

تو روبیکا یه مجموعه داشتم پرید متاسفانه ماهیتش ضد کمونیسم و ضد کاپیتالیسم بود البته تحلیلی و ارائه مطلب. یک ساید فاشیسم داشتیم و راه سوم هر دو جناح ناسیونال سوسیالیسم بودن برای نقض تحریف های این دو عقیده همه شون پرید

تلگرام هم که بماند
 سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 19-04-2026، 15:58

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان