امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(20-04-2026، 10:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 0:41)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خب دیگه اسمش تقسیم ثروت بوده ماهیت تئوریش تقسیم ثروت بوده ولی اینجوری اجرا نشده بازم ثروت به دست آمده حتی خارج از قالب منظر تولیدی به عنوان سود اًضافه وارد جیب سرمایه داران میشه تا اقتصاد کمونیست هارو تامین کنا همون حرفی ک گفتم کمونیسم خواه و ناخواه با عارضه سرمایه داری میوند میخوره.

مسئله نژادی ن‌س و آلمانی که کاملا قابل نقده از چشم انداز تمامی سران رایش و حتی خود هیتلر بار ها گفته شده که محبت به نژاده برای سردبیر قرار دادن اون یک نام و عنوان یک برچسب برای افتخار ملی و تکمیل اون. نه یک چمش انداز تندرو و ضد در مقابل همه نژاد ها ما در دستگاه های دولتی رایش و حتی ارتش اون افرادی داشتیم که یهودی بودن ولی از عارضه های یهودیتی مثل کاپیتالیسم و کمونیسم پیروی نمیکردن. هیتلر بار ها گفته که فرانسوی ها و اینگلیسی ها جز مردمان متمدن و اصیل اروپا هستن و ما خواهان جنگ با اونها نیستیم دو بار درخواست صلح و سه بار درخواست آتش بس برای فرانسه و بریتانیا ارسال شد توسط وزیر امور خارجه آلمان جناب ریبنتروپ، همگی توسط دولت های متفق رد شد. یکیش هم قبل از محاصره ساحل دانکرک ارسال شد و بازم رد شد.

همچنین درباره اسلاو ها خود شخص هیملر اونهارو در نظریه های آننربه با نظریه پردازی روزنبرگ از جمله آریایی ها میدونستن اسلاو هایی که اکثریت فرهنگ و کالچر مردم روسیه رو تشکیل میدن. حالا رسانه های حقیر میگن هیملر تشنه به خون اسلاو ها بوده و نمیدونم کشتار اسلاو و فلان. بیشترین آزادی متبوعاتی در آلمان بود اون زمان چیزی که شما میگی من تا به حال خارج از بعد تبلیغات منفی و روایات خودپردازانه نشنیدم

ن‌س مکمل و بی نظیر بود کامل اجرا شد برای همین کمتر قشر متفکری از مردم به فکر این بود به یک عقیده سیاسی متفاوت بخواد قدرت بده اگه هم میداد سرکوب نمیشد چون کسی باورش نمیکرد وقتی یچیز بهتر اجرا شده کسی به مدل های ناهماهنگ اهمیت نمیده. آلمانی هادر همون بُعد اول سوسیالیسم رو اجرا کردن فرهنگ صحیح به خوبی جا افتادد در کنار اون اقشار جامعه دارای حقوق یکسان بودن اقتصاد در هر دو منظر اجتماعی و تولید یک نواخت و بدون نشت سرمایه بود اونقدری بود که حتی مخالفان اونها هم میگت که از پس تورم شدید بر اومدن و کلا آلمان زیر و رو شد. مالکیت های خصوصی بد نیستن اگه منافع ملی رو خرج ملت کنن و سود هم صرفا برای ادامه روند تولید و تامین ابزار خرج بشه این چیز بدی نیست

موقعی بد میشه که سود بره تو جیب ارگان و بنیاد شخصی افراد سرمایه دار
خلاصه که آره

موزلیم همچنان در حال پخش نوحه این وقت شب

البته بگم، کاپیتالیسم و کمونیسم هر دو ساخته ذهن یهودی ها هستن کلا سه قشر یهودی داریم که جدا از مذهبن، منظر سیاسی رو داریم میگیم

یهودی آتئیستی یا کمینترن / کمونیستی
یهودی کپیتالیک / لیبرتی
یهودی صهیونیک

میتونم اسم تمامی سرانشون که همه یهودی بودن رو هم بگم

کارل مارکس ، گریگوری زینوویف ، کارل رادک، لئون تروتسکی ، لو کامنوف ، آدولف یوفه ، لازار کاگانوویچ ، ولادیمیر لنین ، موسی یوریتسکی ، ماکسیم لیتوینوف ، آبرام اسلوتسکی ، گریگوری سکولنیکوف ، گنریخ یاگودا ، ماتوِی بِرمان ، سالومون یوزووسکی ، یاکوف آگرانوف ، فلیکس دزرژنسکی ، سرجی اسپیگلنگلاس ، ولادیمیری آدورادسکی ، رافائل فاربمن ، موسی کلتسوف ، آیزاک بابل ، اسرائیل یازگون ، لو برلین ، ناتان لوری ، دیوید پتروفسکی

اینا فقط یک صدم هزاران نفری هستن که بنیان گزاران کمونیسم بودن و همه شون هم یهودی بودن

خب مگه سوسیالیسم اینجوری اجرا شده؟ کدوم کشور به اصلاح سوسیالیستی به این هدف رسیدن؟ بعد خب شوروی هم تو اسمش سوسیالیسم رو داشته ""اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی"" و میگفتن هدفمون اینه برسیم به کمونیسم
حالا اینکه بد اجرا شده یا نشده رو اگه بذاریم کنار.. ایده اصلیشون همین برابری بوده

تو آلمان نازی ولی همچین چیزی نبوده.. هیتلر نمیگفت من میخوام طبقات مختلف جامعه رو برابر کنم.. میگفت میخوام یه سری از طبقات و گروه هارو کلا حذف کنم!
و ملت آریایی آلمانی رو برتر میدونست از بقیه.. ینی تو اگه یک کمونیست یهود در آلمان بودی هیتلر اصلا تورو انسان نمیدونست که بخواد تورو با بقیه برابر بدونه!

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه ولی بصورت کلی اون کلمه سوسیالیست توی ناسیونال سوسیالیست با ایده ایجاد برابری بکار نرفته.. شاید صرفا برای جذب مردم بوده ولی ایده ش متفاوت با سوسیالیسم بوده

میدونی فرق ایدئولوژی و ماهیت فکری چیه ؟ مارکس، لنین و حتی رهبران بعد از اون که اجرای مانیفستی هم نکردن معتقد بودن سوسیالیسم یک ایدس و اجرا نخواهد شد اما ما کمونیسم رو از سوسیالیسم میگیریم چون سوسیالیسم ماهیت اجرای ملی نداره دو بُعد مادی و ضد الحادیه و بعد دومش ایده مبارزات طبقاتی. مسئله که اسم نیست شما اسم سوسیالیسم رو توی کادر تمامی کشور های زیر نظر شوروی هم پیدا میکنی مهم اینه ببینی اجرا میشه یا نه.

هیتلر کجا گفته که نمیخوام طبقات برابر بشه ؟ در بین رهبران حزبی قرن بیستم کمترین سخنرانی ها و کلی ترین بیانیه هارو آدولف هیتلر داشته و میشه راحت تک به تکشون رو حفظ کرد، من میگم همچین مسئله ای رو مطرح نکرده چون همراه با برنامه شش ساله هیتلر در اوایل قدرتش سوسیالیسم در حال اجرا بود. اصلا ماهیت اصلی و اولیه حزب سوسیالیسم کارگران آلمان بود و پیشینه این تفکر حتی قبل از هیتلر در این حزب جا افتاده بود اما با انحرافات مارکسیستی که به قولی هیتلر یک سوسیالیسم نوین رو قدرت بخشید. که دارای انحرافات چپ‌گرایانه و شرقی نیست. درباره مسئله نژادی که با هم صحبت کردیم نمیدونم شما علاقه داری بفهمی این موضوع رو یا نه.

محبت به نژاد، برگذاری مراسم و رسمی کردم رسومات و فرهنگ های کهن، تغییر کلی تقویم ملی و تجدید علمی نژاد اصیل چیزی نیست که یک آدم عاقل اسمشو بزاری برتری نژاد یا نژاد پرستی. نمونه هاشو هم گفتم. بخش دوم جملت خیلی خنده داره چون اگه یک یهودی از عارضه های ‌یهودیتی جدا میشد شهروند عادی آلمان بود. کمونیست هم همینطور ما افراد متخصص دولتی روس تبار داشتیم در مناطق تصرف شده مثل لتونی و اکراین و بخشی از روسیه حتی یگان های زرهی و نظامی روس تبار داشتیم که قبل از اون حتی در ارتش سرخ تعلیم دیده بودن و فقط درباره جنگ نبود این افراد در گرده‌همایی ها هم حضور داشتن یه عکس ازشون دارم که توی پاریس مشغول خوش‌گذرانی هستن.

شما که اینجوری بدون پیشینه به این قضیه نگاه میکنی پیشنهاد میکنم یه نگاه هم به مانیفست کمونیست مارکس بندازی و ببینی آیا اونا تونستن بخوبی اجراش کنن یا که بعد درباره نحوه اجرای سوسیالیسم در دوره هیتلر بحث میکنیم.

اینجوری بهتر میفهمی
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 20-04-2026، 11:29

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان