20-04-2026، 11:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-04-2026، 11:59، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(20-04-2026، 11:36)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2026، 11:29)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونی فرق ایدئولوژی و ماهیت فکری چیه ؟ مارکس، لنین و حتی رهبران بعد از اون که اجرای مانیفستی هم نکردن معتقد بودن سوسیالیسم یک ایدس و اجرا نخواهد شد اما ما کمونیسم رو از سوسیالیسم میگیریم چون سوسیالیسم ماهیت اجرای ملی نداره دو بُعد مادی و ضد الحادیه و بعد دومش ایده مبارزات طبقاتی. مسئله که اسم نیست شما اسم سوسیالیسم رو توی کادر تمامی کشور های زیر نظر شوروی هم پیدا میکنی مهم اینه ببینی اجرا میشه یا نه.
هیتلر کجا گفته که نمیخوام طبقات برابر بشه ؟ در بین رهبران حزبی قرن بیستم کمترین سخنرانی ها و کلی ترین بیانیه هارو آدولف هیتلر داشته و میشه راحت تک به تکشون رو حفظ کرد، من میگم همچین مسئله ای رو مطرح نکرده چون همراه با برنامه شش ساله هیتلر در اوایل قدرتش سوسیالیسم در حال اجرا بود. اصلا ماهیت اصلی و اولیه حزب سوسیالیسم کارگران آلمان بود و پیشینه این تفکر حتی قبل از هیتلر در این حزب جا افتاده بود اما با انحرافات مارکسیستی که به قولی هیتلر یک سوسیالیسم نوین رو قدرت بخشید. که دارای انحرافات چپگرایانه و شرقی نیست. درباره مسئله نژادی که با هم صحبت کردیم نمیدونم شما علاقه داری بفهمی این موضوع رو یا نه.
محبت به نژاد، برگذاری مراسم و رسمی کردم رسومات و فرهنگ های کهن، تغییر کلی تقویم ملی و تجدید علمی نژاد اصیل چیزی نیست که یک آدم عاقل اسمشو بزاری برتری نژاد یا نژاد پرستی. نمونه هاشو هم گفتم. بخش دوم جملت خیلی خنده داره چون اگه یک یهودی از عارضه های یهودیتی جدا میشد شهروند عادی آلمان بود. کمونیست هم همینطور ما افراد متخصص دولتی روس تبار داشتیم در مناطق تصرف شده مثل لتونی و اکراین و بخشی از روسیه حتی یگان های زرهی و نظامی روس تبار داشتیم که قبل از اون حتی در ارتش سرخ تعلیم دیده بودن و فقط درباره جنگ نبود این افراد در گردههمایی ها هم حضور داشتن یه عکس ازشون دارم که توی پاریس مشغول خوشگذرانی هستن.
شما که اینجوری بدون پیشینه به این قضیه نگاه میکنی پیشنهاد میکنم یه نگاه هم به مانیفست کمونیست مارکس بندازی و ببینی آیا اونا تونستن بخوبی اجراش کنن یا که بعد درباره نحوه اجرای سوسیالیسم در دوره هیتلر بحث میکنیم.
اینجوری بهتر میفهمی
من کلا مفهوم سوسیالیسم و کمونیسم و برابری طبقاتی رو یک مفهوم غیرقابل اجرا میدونم و از نظر ذات انسان ها چنین چیزی ممکن نیست و شعارهای سوسیالیستی هم صرفا برای تحت تاثیر قرار دادن مردم و گول زدنشون استفاده میشه چه زمان استالین و هیتلر و چه الان.
هیتلر هم از این کلمه برای بدست آوردن طرفدار استفاده میکرده
تو داری میگی هیتلر یک سوسیالیسم جدید رو اختراع کرده که انحرافات چپ گرایانه نداشته! اصلا خود کلمه سوسیالیسم یعنی چپ گرایی بعد این چجور سوسیالیسمی بوده که چپ گرا نبوده؟ اسمش رو میشه هر چیز دیگه ای گذاشت ولی سوسیالیسم نه
سوسیالیسم از کمونیسم جداس البته در یک ذهنیت سالم؛ برابری طبقات هم در آلمان اجرا شد پس از مارکس دیگه در اروپا و کل جهان دوره سکوت نبود و اگر ذره ای عوارض طبقاتی و تبعیض مالی در آلمان وجود داشت قطعا باید گزارشنامه هایی از سرکوب یا رویت تظاهر پیدا کنیم توی آرشیو های آلماندر حالی که از طرف آرشیو متفقین ما گزارش فردی هم نداریم. ملت آلمان رو چی فرض کردی ؟ حزبی که از شروع و قلم زدن به مانیفستش سوسیالیسم رو اول و قبل از ناسیونالیسم مطرح میکنه تا اول درون مرز کشور رو قدرت ببخشه و بعد برای این عمل از هر لحاظ فرهنگی و اقتصادی برنامه چند ساله ترتیب میده مگه میشه بهش عمل نکنه ؟ فرص میگیریم اصلا اجرا نشده مردم آلمان در این باره سکوت کردن آیا ؟ یکم فکر کن ارتباط بین حرفای خودت رو بفهم جدا از روایات مفهومی فکر کن.
سوسیالیسم برای جلب طرفدار نیست حداقل از سوی هیتلر، چون در منظر اجرایی هزینه سنگینی داره اونم توی کشوری مثل آلمان که بعد از پیمان ورسای از هر جنبه بهش فشار وارد شد ولی هیتلر این رو پذیرفت و عملی کرد. در منظر کمونیست ها میتونم بگم بله برای پیدا کردن طرفدار بوده و میت نم اینم اضافه کنم ذره اقتصاد هنگفت مثبت شوروی هم به لطف دستگاه های کاپیتالیستی بود. خنده داره
سوسیالیسم اصلا چپ نیست
چپ با کمونیسم هم فرق داره اینا اصلا مترادف هم نیستن
چپ یعنی جناح فکری مقابله با راست ( کاپیتالیسم و ناسیونالیسم به قولی ناسیونالیسم رو ابزار کنترل احساسی مردم بدل میکنن تا کاپیتالیسم رشد کنه ) کمونیسم یک سیستم اقتصادی و سیاسیه سوسیالیسم هم کلا زمین تا آسمون با این دو فرق داره
هیتلر عقیده راستگرای ناسیونالیسم رو قدرت داد حالا در کنارش سوسیالیسم چپی رو مکملش کنه ؟ اینجا جدا از روایات بازم تناقضه نتیجه اینه که چپ با سوسیالیسم فرق میکنه

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)