20-04-2026، 22:47
(20-04-2026، 22:40)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2026، 22:33)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی بگم والا، تازه هنوز افزایش قیمتا شروع نشده، طلا الان چند وقته بین 17 و 18 داره بالا پایین میشه، دلار همینطور
به هر حال باید یه جوری پول کثافت کاریشون رو در بیان دیگه، اون همه مالیات کمه، اون همه پول نفت که میخورن کمه، تورم رو هم درست کردن که بیشتر پول دربیارن حروم زاده ها
ماه پیش رفتم چنتا دونه سوکت آنتن بگیرم، دونه ای 3 - 4 هزار تومن بود
گفتم دونه چند؟ گف 25 تومن
گفتم با دلار چند تومنی حساب کردی؟ خندید گفت دلار ک اومده پایین (157 بود شده بود 147 فککنم)
ولی خب دیگ واردات بستس چیزی وارد نمیشه
گفتم اینا بار جدیده؟
گفت ن (:
آدم چیزی هم نمیتونه بگه ک
اون بدبختم باید بتونه جنسی ک ب من میفروشه رو جایگزین کنه دیگه...
یدونه موتور یونیورسال(ازین زغالیا) لوازم خونگی 2،500،000 بود، الان یارو داره 27،000،000 تومن ب همین بهونه ی بسته شدن واردات فرو میکنه
و ماهایی ک میشناسیمش و میدونیم یه کانتینر از همین موتور چند ساله وارد کرده و حتی شعور نگهداری هم نداره، تمام این مدت، بار زیر آفتاب و باد و بارون بوده ولی خب وارد کنندس، قیمتم هرچیه ک اون بگه (:
حالا خداروشکر ما هنوز لازم نشده جنسِ آشغالِ اونو بخریم و از ی وارد کننده دیگه خرید میکنیم ولی اگ وضعیت همین بمونه مجبور میشیم بارِ زیرِ بارون بوده ی یارو ک اصلا معلوم نیست مجبور میشیم عودتش بدیم یا نه رو ازش ب همین قیمتای شر و ور بخریم دیگه (: کارِ مردم لنگ میمونه
کی گفته اون آدم بدبخته؟ کثافتی که از بدبختی هم میهنش لذت میبره و جنسش رو گرون میکنه حروم زاده اس، نیازی به توجیه نیست که بدبخت هست و میخواد جنسش رو جایگزین کنه، وقتی واردات رو میگه بسته اس میخواد از کجا وارد کنه و جایگزین کنه

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)