امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(21-04-2026، 13:59)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 13:20)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حس میکنم یا استفاده ی این موضوع `یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)` رو بلد نیستم یا اینکه نمیفهمم بقیه چی میگن توش یا اینکه مخاطبا کین
به نظرتون از این به بعد هرچی اونجا نوشته میشه رو به خودم بگیرم بیام اینجا دعوا؟
Big Grin

نه بابا به خودت نگیر
دستمال قدرتتو ببند و با تسوکه و سگارو و زومبه برو حساب همه رو برس D:
هروقت هم حال نداشتی بگو این نشان مامور مخصوص میتی کومانه همه زانو می زنن D:

یعنی خودم به تنهایی نیام دعوا؟ رفیقام رو هم بیارم؟
D:

(21-04-2026، 14:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 13:20)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حس میکنم یا استفاده ی این موضوع `یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)` رو بلد نیستم یا اینکه نمیفهمم بقیه چی میگن توش یا اینکه مخاطبا کین
به نظرتون از این به بعد هرچی اونجا نوشته میشه رو به خودم بگیرم بیام اینجا دعوا؟
Big Grin

شناس ترین پیام ها تو تاپیکه ناشناسه

پس من خیلی کندذهنم که نمی‌فهمم D:

(21-04-2026، 14:41)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 8:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز دانشگاه ها حضوری نشده که بری عشق و حال؟

دانشگام تموم شده

نمیخوای ادامه تحصیل بدی؟ نظرت درباره دانشگاه شهید بهشتی چیه؟ آزاد سوهانک؟ آزاد واحد علوم تحقیقات؟

(21-04-2026، 16:35)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
اینقد ک من از دم خونه تو رد میشم فککنم خودت اینقد با خونت ارتباط نداری  Big Grin

این واحدای سر نبش بلوار عجب تراسایی دارن!!!
تراسن دیگه؟ بعنوان تراس خیلی بزرگن! قشنگ میشد ازش ی اتاق بزرگ در اورد ولی حیف ک کجه نقشش
آره احتمالا تو بیشتر رد میشی تا خود من Big Grin
کلا نقشه خونه های اینجا خیلی شبیه خونه های جنوب تهرانه و کلی فضای هدر رفته و پرتی داره
اون موقع که دنبال خونه بودم برام جالب بود

(21-04-2026، 14:53)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ناشناسای شما جالب به نظر میرسه
من خیلی دارم چیزای چرت و پرتی دریافت میکنم

خب میخوای برو تو اون موضوع جواب دادن به ناشناس چندتا دعوای خیالی با پیام‌های ناشناس خیالی درست کن شاید فرجی شد

(21-04-2026، 15:19)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی تاکتیکی برای خندوندن نوزاد دو ماهه داره؟

زیاد نخندونش، شاید شیر زیاد خورده باشه بالا بیاره، یا شاید زور بزنه و پوشکش رو پر کنه، سعی کن فقط لبخند بزنه

(21-04-2026، 16:36)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

483 تا نسخه از سال 2011
خیلی حرفه ها

میشه 15 سال
میشه 180 ماه
میشه ماهی 2.6 موضوع
 سپاس شده توسط sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - dadachkaiko - 21-04-2026، 16:48

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان