(21-04-2026، 23:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2026، 23:51)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عااع، از پلتفرمای داخلیم میشه خرید. ولی خارجی بهتره.
طلاهم خوبه، ولی از تقریبا اذر ابان به اینور طلاف رو همین ۱۷.۱۸.۱۹ بازی میکنه، سود انچنانی نمیده، ولی برای یه سرمایه امن خوبه بزاری بالاسرت، انلاینم نخری.
ولی خب، بخوای بازی بازی کنی کریپتو سودای خوبی میده، مخصوصا رو نفت. رو ۶۰ و خورده ای خریدیم رفت تا ۱۰۰ الان رو ۸۸ هست. با ۵۰ دلار حدود ۱۸ دلار تو سودیم تو همین ی ماهه جنگ فقط، اونم با ضریب ۱
حوصله میداشتیم نمودارنگا میکردیم خرید و فروش میکردیم میشد بهتر سود کرد
شاید باورت نشه ولی من طلای گرمی ۱۰۰ هزار تومنم دارم :>
خوبیش اینه استفاده هم میکنی خوشگل موشگله.
شما نمیتونید از این نعمت استفاده کنید در حد انگشتر و گردنبند و دستبند اونم اگه اهلش باشید
چقدر باحال.
بیشتر راهنماییم کن پس
چطور باید خرید؟
من خودم میگردم کم اجرت توی دیجی کالا میخرم، اونم قسطی با اعتبار دیجی پی این برام حتی اگر اجرت و قیمت و کارمزدم بالا بیوفته باز میصرفه، تازه توی مدتی ک دستم برسه طلا بالا پایین شه لغو میکنم مبلغ برمیگرده کیف پولم همونو با مبلغ کمتر میخرمD:
الان که نمیتونی نت قطعه، ولی وصل شد میگم بهت، یکم باید بلاکچین رو یاد بگیری بعد بری خرید و بازار و...

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)