امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(24-04-2026، 18:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 18:38)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی که میدونم و دیدم، مستقل ترین زن هم یکی باشه، ته ته تهش باید یه جا پناه ببره، این تو خلفت یه خانم هست. چه انسان ها و چه حیوانات، استثنا هم داریم ولی حالا یکی کمتر یکی بیشتر .

منتهی خودم به شخصه، برام خانم هایی قابل احترام و جذابن که اتفاقا از پس کارهاشون بر میان، نمیدونم از کارهای اداری، کارهای تعمیراتی خودرو، خونه و خیلی از کارای دیگه. اعتماد به نفس خوبی توی جامعه دارن و خجالتی نیستن. یکی که بشه به عنوان یه شریک قابل اعتماد بهش نگاه کرد. نه صرفا یه ادم دیگه توی زندگیت که همش باید مراقبش باشی و ابتدایی ترین چیز هاروهم درگیرت کنه.

من یه همکلاسی خانم داشتم وقتی دانشجو ارشد بودم، ایشون کارمند بودن، یعنی خیلی جالب بود، مثلا ی روز میومد درباره نحوه کار شاتون و میل لنگ و سوپاپ وسیلندر باهات صحبت میکرد. ی روز درباره قیمت روغن موتور، ی بار درباره خیاطی زنانه ی بار درباره آشپزی. و خیلی جالب بود. و حالا ازدواج کرده و بسیار موفقه... . یعنی هم مستقل بود ب لحاظ مالی و اجتماعی اما در کنارش اون رفتار خانمانه حس پناه بردن به یه آشیونه امن رو هم داشت و القا میکرد. یه شخص کاملا نرمال و حد وسط.
حتی دیت اول ازدواجشون رو که خیلی با طرف حال کرده بود، خودش حساب کرد و میز رزرو کرد.

آفرین!
به نکته‌ی خیلی خوبی اشاره کردی.

حقیقتاً این مستقل بودن تو ذهن من دقیقاً براومدن از پس تمام این کارهایی بود که نام بردی به علاوه مسائل دیگه.
ولی این چیزها برای یکسری های دیگه برداشت دیگه‌ای داره.
که مثلاً طرف انرژی زنانه نداره.

در نهایت مربوط به همین جمله‌ی تو باید بگم خیلییی باهات موافقم امیر.
و همه چیز برمیگرده به طرف مقابل و امن بودنش ..

یعنی یه زن هرچقدرم قوی و مستقل باشه، حتی اگه تو یه رابطه همه چیز رو به دوش بکشه
گاهی نیاز به حضور شخصی داره که تمام بار هارو بندازه رو دوشش و کناره گیری کنه.

و همونطور که گفتم این کاملا بستگی به طرف مقابلت داره که چقدر قابل اعتماد باشه که تو این گاردت رو بیاری پایین و اون ورژنت رو نشونش بدی.

انگار که اگه توی رابطه‌ی درستی باشی

رابطه‌ای باشی که طرف مقابل واقعا انسان درستی باشه و آدمِ تو هم باشه
و واقعا بهت بها داده بشه
تو ناخودآگاه از گاردت پایین میای 
ناخودآگاه زن میشی با همون لطافت زنانه.

اینکه انگار تعریف اصلی مردانگی و زنانگی، در کنار همه

یک مرد وقتی یک زن درست، یک زنی که آدمِ خودشه رو در کنارش میبینه، ناخودآگاه انرژی مردانه‌ش بیشتر میشه و بیشتر دلش میخواد مردونگی کنه برای اون زن

و یک زن هم وقتی یک مرد درست، یک مردی که آدمِ خودشه رو در کنارش میبینه، ناخودآگاه انرژی زنانه‌ش بیشتر میشه و بیشتر دلش میخواد زنانگی کنه برای اون مرد

_

بعد اینکه تو داشتی میگفتی که خوشت میاد از همچین دختری.
تو خودت آدمی هستی که بالاخره درس خوندی ، کار کردی و ...
از نظر آدمی که خودش قوی باشه، بودن یه دختر قوی در کنارش جذابه.

ولی فکر میکنم کسی باشه که به جایگاه چندان خوبی نرسیده باشه
بودن یه دختر خیلی لول بالا در کنارش، اذیتش کنه.

اوایل دیدگاهم این بود شاید به حضورش افتخار کنه، ولی طبق چیزایی که دیدم همشون با شکست مواجه شدن.

دقیقا. من دیدم این موارد طرف هم از پس این کارها بر میاد هم به قول شما انرژی زنانه داره ولی این ادما یکم حساسن یعنی پیش ادم درستش باید باشن تا این تعادل استقلال و خانم بودنه رو تعادل باشه.

دقیقا همینطوره. مثال بارزش که میشه یه مرد بیشتر و بیشتر تو کارهای خونه یا نمیدونم هرچی که اسمشو میذارن زن ذلیلی با عشق تر ظاهر میشه.

من میخوام تیم تشکیل بدم، یه شریک مثل یه تیم، شبا تا صبح پای برنامه نویسی و شبکه، صبحا ورزش و کارای خونه، تا عصر پی کار کردن و غروب تا شب هم تفریح. یکی که منو قوی ترم کنه نه ضعیف تر. مثلا من 1 هستم بیاد بشیم 2! نه بشیم0 یا 1*1 بشیم باز همون 1! جوریکه افتخار کنم بهش در همه موارد. نمیدونم شیر آب شکست بتونه دنبال تعمیرکار بگرده. لاستیکش پنچر شد، نمیگم عوض کنه ولی بتونه دو نفر مردو ایسگا کنه کارشو حل کنن. تصادف کرد بجای تماس با من اول تماس بگیره 110! حق و حقوقش رو بشناسه.

صد در صد، برای مردها این مورد سخت تره، خب خانمها گفتم که، دنبال یه پناه امن هستن، ولی مردها که خودشون پناه هستن و تامین کننده، این مورد براشون سخت تر که دنبال لول بالاتره باشن. ولی خودشم به شخصه استقبال میکنم از لول بالاتر از خودم. من حتی الانم دوستام میانگین سنیشون 30.35 سال هست.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - امیر‌حسین - 24-04-2026، 19:08

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان