(24-04-2026، 19:24)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ۸ صب جمعه عکس تپه و علف رو گرفتی آپلود کردی یجای دیگه لینکشو ورداشتی تاپیکو پیدا کردی و گذاشتی تو فلش؟ یه فکری به حال زندگیت بکن یه تفریحی سرگرمی ای ... چنتا دوستی چیزی
سلام.
هوا بهاریه، گفتم بقیم لذت ببرن از این هوای مطبوع شمال. مخصوصا اونایی که جنوبن یا شمال نیومدن. قبل رفتن به دنبال زندگی توی فیری تایم گفتم بزارم بقیم ببینن. بنظرم یه تعداد ارزشو اینو دارن اینجا که انقدر وقت بزارم براشون.
ببین توی شمال انقدر من تفریح دارم و کردم که شاید باورت نشه ازش زده شدم. یعنی حتی امروز جمعم رفتم سر کار و الانم حتی خونم دلم نمیخواد برم تفریح و کمپ و... .
دوست و اینام دارم بیشتر سن بالان و متاهلن بالای 28.30 که ته تفریحمون اینه ی جمعه در میون بریم یه صبونه ای بخوریم، اون تفریح و سرگرمی که مد نظرته من چند سالیه گذاشتم کنار(;
الان فقط برای من کار و پول مهمه!
ولی شمام کم گیر نیستیا وقت گذاشتی و بهم پرداختی اون موقع صبحD:
اینم حسن ختام میگم که برم، زندگیم تاحالا انقدر رو مود، موفق، جلو، رو اصول،پر از آدمای ارزشمند و پر از امید نبوده(;
موفق باشی.
حالا جدا از اینا
من کلا هرجایی برم عکس میگیرم استوری میذارم.
کلاً از به اشتراک گذاشتن لحظهها و مکان های قشنگ با بقیه لذت میبرم ..
حالا چه استوری باشه چه تاپیک فلشخور فرقی نداره.
اخیراً هم یه سری استاندارد ها تعریف شده برای استوری گذاشتن یا نذاشتن
که هرکی استوری بذاره یعنی لذت نمیبره از اون تفریح و فقط فکر عکس گرفتنه
در صورتی که برای من یکی اصلاً اینطور نیست.
خیلی لذت میبرم از اون فضا و عکاسی کردن.
با این استاندارهایی که مد شده یه کاری کردن موقع استوری گذاشتن تو پیج شخصی خودمم معذب میشم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)