(30-04-2026، 19:23)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2026، 15:54)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین یه vi پی عـN هست ک سیف نیست و کاملا مانیتور میشه ولی خیلی راحت و خوب وصله
اپی چیزی هست ک استفاده کنم دیتایی ک رد و بدل میشه از سمت منو نشه مانیتور کرد؟
مطمئنی مانیتور میشه؟ یعنی به دست شخص خاصی وصله؟
چون همین کانفیگایی ک میخریمم عملا سیف نیست و داره مانیتور میشه، یعنی رمزنگاری نمیشه، تهش یه ssl داره tls
کاملا واضح از مراجع خاص داره مانیتور میشه و حتی نحوه کار کردنت روی پهنای باندت هم تاثیر واضح داره
یجوریه انگار هوش مصنوعی خوابیده رو کارایی ک میکنی
(30-04-2026، 20:32)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2026، 19:25)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوری میخوای روی یه دیوایس دوتا وی P ان بزنی مسئله اول اینه؟
مسئله دوم مثلا روی گوشی وی P ان بزنی اونو با اوری پRوکSی شیر کنی رو ویندوز بعد با ویندوز وی P ان بزنی، عملا این موضوع به شدت روی سرعت تاثیر داره. همین اوری پRوکSی گوشی حالت عادی سرعت نت عادی رو دو سومشو کم میکنه
به راحتی، گوشی اندروید همچین قابلیتی نداره، ولی به راحتی شما میتونی روی ویندوز این کار رو بکنی
ایشون هم سرعت براش فکر نمیکنم اونقدر مهم باشه وقتی دنبال دیده نشدن ترافیکش هست
بیشتر اینکه چجوری کدش کنم برام مطرحه ن استفاده از vi پی عـN
میدونی
میخوام خیالم راحت باشه ن اینکه صرفا اعتماد کنم

چقد حس خوبیه که اینجا بچها بلدن و آدم میتونه ازشون سوال بپرسه...
اصلا ی حالِ خوبی داره...
معمولا اونی ک ازش سوال میشه خودمم و منم در حد هلپ دسک بودن بلدم ن بیشتر
اینکه از بچها مخصوصا امیرحسین و صابر میپرسم و لطف میکنن و خیلی خوب جواب میدن خیلی حس خوبیه
کلللی مرسی از همتون

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)