امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(01-05-2026، 12:35)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2026، 12:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب منم یک‌ انسانم و دارم میبینم اشتباهات فرد دیگه توجهمو جلب میکنه، حالا اینکه بخوای گارد بگیری و منو بزاری تو یه دسته از آدمای خاص و حرفتو تکرار کنی نشون میده حرفت درسته ( چهارچوب گچی )

خیلی جالبه که حرفی که به دیگران میزنی وقتی کسی به خودت میزنه گارد میگیری ولی دیگران رو متهم به گارد گرفتن میکنی
خیلی جالبه

برگردی به ریپلای های قبلی متوجه میشی این بحث رو من باز نکردم
خدا شفات بده

(01-05-2026، 12:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2026، 11:00)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی کسی به یه‌سری عقاید متفاوت باور داره نباید فورا قضاوتش کنی که ادعای هوشمندی داره یا جز نقصشه این خودش یه نقصه یعنی شما تحمل اینو نداری کسی ایده متفاوتی بده از پیشرفت جلوگیری میکنه و همیشه یک فضای یکرنگ حاکمه حالا چه یه گروه ده نفره باشه چه یه جامعه گسترده

میتونم برات کامل بگم چرا من فکر میکنم که راه سوم متفاوته و از هر لحاظ قابل دفاعه هر شبهه ای هم ایجاد شد میتونم رفعش کنم، چه روایی چه مفهومی

ولی در کل کسی که همچین قضاوتی میکنه یعنی میترسه همچین طرز تفکری حاکم بشه چه بر ذهن چه بر ذهن ها، یا باهاش مبارزه کن یا بزار اونی که شجاعتش رو داره پیروز شه اینکه خارج از میدان عمل بخوای فحش بدی یا تیکه بندازی یا قضاوت کنی صرفا نشون میده خودتم اگه زمانش برسه میشی بنده گروه قدرت گرفته

شایدم قربانی من نمیدونم بستگی به انتخاب قدرت داره

ببین من خیلی موافق حرفتم که نباید قضاوت کرد
و همچنین اعتقاد دارم نباید به باوری هم اصرار کرد چون ممکنه اجرا که شه نتیجه معکوس داشته باشه یا اینکه گذشت زمان نتیجه عکس روش داشته باشه و صرفا در کوتاه مدت جواب بده و شاید هم تجربیات گذشته ردش کرده باشن

نتیجه عکس که نه وقتی خودمون اون چیزی که بعد ها به موفقیت میرسه رو ازشون سلب کنیم ( بعلاوه بر اینکه خودشون هم نخواستن ) بعدش درخواست میدن که آره ما هم هستیم یه حزب اینجوری کار میکنه

همیشه که قرار نیست تمامی افراد قبل از اجرای عقیده طرفدارش بشن که اصلا طرفدار شدن به این معنی نیست عقیده به فکر انسان زندس خواستی جز این جمعی نخواستی برو به سلامت

تجربیات گذشته چیزی بنام ن‌س رو رد نمیکنه
فقط کسی رد میکنه که تحلیلش نکرده باشه اونو نفهمیده باشه یا حداقل خودش رو در موقعیتی قرار نداده که سوسیالیستی یا ناسیونالیستی فکر کنه

تجربیات گذشته آخه مگه چند نفر تو جامعه با عقاید سیاسی در یک مجمع جدی سر و کار داشتن ؟ اصلا مگه ما برای قدرتگیری به همه افراد نیاز داریم ؟ مگه وقتی ن‌س یا هر حزبی میاد رو کار همه مردم اون کشور تحلیل گرن یا از ن‌س صفر تا صد میدونن ؟ نه مخالفت با یک عقیده قبل از اجرا رسیدنش طبیعی و نیازه شما و یا هر کسی مخالفتت رو ( تو مجازی نه یه فضای جدی تر ) نشون بدی سطح رقابت و پویا‌نمایی اون عقیده رو بالا میبری
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 01-05-2026، 19:59

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان