01-05-2026، 22:36
(01-05-2026، 19:59)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-05-2026، 12:35)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی جالبه که حرفی که به دیگران میزنی وقتی کسی به خودت میزنه گارد میگیری ولی دیگران رو متهم به گارد گرفتن میکنی
خیلی جالبه
برگردی به ریپلای های قبلی متوجه میشی این بحث رو من باز نکردم
خدا شفات بده
(01-05-2026، 12:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین من خیلی موافق حرفتم که نباید قضاوت کرد
و همچنین اعتقاد دارم نباید به باوری هم اصرار کرد چون ممکنه اجرا که شه نتیجه معکوس داشته باشه یا اینکه گذشت زمان نتیجه عکس روش داشته باشه و صرفا در کوتاه مدت جواب بده و شاید هم تجربیات گذشته ردش کرده باشن
نتیجه عکس که نه وقتی خودمون اون چیزی که بعد ها به موفقیت میرسه رو ازشون سلب کنیم ( بعلاوه بر اینکه خودشون هم نخواستن ) بعدش درخواست میدن که آره ما هم هستیم یه حزب اینجوری کار میکنه
همیشه که قرار نیست تمامی افراد قبل از اجرای عقیده طرفدارش بشن که اصلا طرفدار شدن به این معنی نیست عقیده به فکر انسان زندس خواستی جز این جمعی نخواستی برو به سلامت
تجربیات گذشته چیزی بنام نس رو رد نمیکنه
فقط کسی رد میکنه که تحلیلش نکرده باشه اونو نفهمیده باشه یا حداقل خودش رو در موقعیتی قرار نداده که سوسیالیستی یا ناسیونالیستی فکر کنه
تجربیات گذشته آخه مگه چند نفر تو جامعه با عقاید سیاسی در یک مجمع جدی سر و کار داشتن ؟ اصلا مگه ما برای قدرتگیری به همه افراد نیاز داریم ؟ مگه وقتی نس یا هر حزبی میاد رو کار همه مردم اون کشور تحلیل گرن یا از نس صفر تا صد میدونن ؟ نه مخالفت با یک عقیده قبل از اجرا رسیدنش طبیعی و نیازه شما و یا هر کسی مخالفتت رو ( تو مجازی نه یه فضای جدی تر ) نشون بدی سطح رقابت و پویانمایی اون عقیده رو بالا میبری
چی بگم والا ان شاالله خیره

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)