04-05-2026، 14:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-05-2026، 14:36، توسط Son of anarchy.)
(04-05-2026، 14:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2026، 13:15)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یا حضرت عباس |:
بابا یه تویوتا بود با یدونه 206 یکیشون گفت گوشیتو بده گفتم نمیدم دیدم 8 نفر پیاده شدن با کلاش
گلنگدن کشید یکیشون دوتای دیگشون کتکم زدن خوابوندنم زمین دستبند زدن شروع کردن کتک زدن
بیسیم زدن یه ماشین دیگه اومد اونام کتکم زدن بد فرماندشون اومد دید هیچی ندارم ولم کردن بعد سه ساعت و نیم
بعد انقد این جماعت کودن و عقب موندن به چک کردن گالری گوشی راضی شدن
فایلای هیدن شده رو اصلا ندیدن :v
عکس استارت مهتابی و کیف ابزار، مدار برق تو گوشیم بود گفت میخای بمب بسازی
مگه کار خاصی کرده بودی که مشکوک شدن بت حاجی
من یکی از رفیقام هم همبنجوری دو شب مهمون برادران بود اتفاقا (((:
نه والا داشتم برمیگشم خونم دیدم یه کاروان ماشین دارن هیعر هیعر میکنن
2 تا ماشینشون جدا شدن اومدن سمتم تو کوچه
بد اون شب جنگنده های اسراییل خیلی زدن تهرانو این عقب مونده های سندرم داونی فک کردن من از صحنه های اثابت عکس گرفتم
(04-05-2026، 14:17)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2026، 13:15)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای گرفتن مادورو انقدر ادم نفرستادن
بابا یه تویوتا بود با یدونه 206 یکیشون گفت گوشیتو بده گفتم نمیدم دیدم 8 نفر پیاده شدن با کلاش
گلنگدن کشید یکیشون دوتای دیگشون کتکم زدن خوابوندنم زمین دستبند زدن شروع کردن کتک زدن
بیسیم زدن یه ماشین دیگه اومد اونام کتکم زدن بد فرماندشون اومد دید هیچی ندارم ولم کردن بعد سه ساعت و نیم
بعد انقد این جماعت کودن و عقب موندن به چک کردن گالری گوشی راضی شدن
فایلای هیدن شده رو اصلا ندیدن :v
عکس استارت مهتابی و کیف ابزار، مدار برق تو گوشیم بود گفت میخای بمب بسازی
امیدوارم یه روزی دست جمعی از خجالتشون دربیایم
حتما
کلنگ الرحمان این جماعت بلند شده دیگه حناشون پیش خودشونم رنگ نداره چندساله
بعد 18 19 هیچکدومشون از ترس ماتحتشون جرئت نمیکنن تنها تو خیابون راه برن

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)