05-05-2026، 16:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-05-2026، 16:32، توسط dadachkaiko.)
(05-05-2026، 16:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-05-2026، 16:05)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به استادا بگو چون اونا تا دقیقه 90 کلاس برگزار نکردن قرار نیست سختیش رو شما دانشجوها بکشین
بگو کل ترم رو وقت داشتن میان ترم بگیرن، چرا گذاشتن دقیقه 90؟
واقعا کلافه شدم
الان شنبه میان ترم درس شیرین و پر طرفدار آیین زندگی رو داریم تازه استاد یه جلسه س اومده
بعد اصلا کسی پاسخگو نیست
نه میدونیم امتحانای تئوری انلاینه ،حضوریه
ای بابا، ایشالا که امتحان و استاد رو با هم بترکونی
(05-05-2026، 16:16)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-05-2026، 16:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا کلافه شدم
الان شنبه میان ترم درس شیرین و پر طرفدار آیین زندگی رو داریم تازه استاد یه جلسه س اومده
بعد اصلا کسی پاسخگو نیست
نه میدونیم امتحانای تئوری انلاینه ،حضوریه
عمو حیوان وار نعشه وار میری سر جلسه امتحان ما اینجوری میرفتیم بیست بیست بیست میگرفتیم ما برادران دو قل ابوالفضل تلمبه و من و پسرخالهمون بهزاد کوبیده و دانیال نعشه و رضا خمار زغال زغال شیمی زیست
خیلی جالبه که با توهین به چلاغ یک دست سقط شده دوستان در کمتر از 1 دقیقه بن شدن ولی تو 3 روزه داری زر میزنی و هنوز هستی
فیک کدوم مدیری؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)