17-05-2026، 1:28
(17-05-2026، 0:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ساراعم همینجا حرف میزدیم قبلا
(16-05-2026، 21:32)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عسلم الانم همونی فقط ۲٪ آقا شدی که به خاطر حضور نداشتن آیدن و ستاره ایه :v
ورژن اون سالای من پست ترین مخلوق خدا بود :|||
(16-05-2026، 21:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای وای وای
اون سال من درگیر زیر و رو کردن رمان های مختلف و موضوع زدن در حیطه «خوشگل ترین دختر جهان» بودم((((:
من حتی نمیخوام به درگیری های اون سالام فکر کنم که بخواد یادم بیاد چی بود (((:
(16-05-2026، 21:52)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اع خب حله تو راحت باش داداش
گذر زندگی هست، کسی نمیخواد که آتو بگیره یا مسخره کنه؟
آخه حرف شما نباشه، ولی حقیقتا یکی اینجا بود اینا رو شخم میزد درمیاورد که نسبت به خودش احساس خوبی پیدا کنه (((:
(16-05-2026، 23:18)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چقدر آشنایی ولی مغز پیرم یادش نمیاد ((:
یکی از تفریحات من اینه میام چت های قدیمی رو میخونم میبینم چقدر ساده و کوچولو بودم ، کاش زندگی همون دنیای فلشخور و مدیر شدن بود ! بعد کلی نوستالژی بازی میکنم تا شیش ماه دیگه .
من از همون جوونی دنبال خوشگذرونی بودم به جای پست و مقام و ظواهر دنیوی D:

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)