17-11-2012، 0:22
(07-11-2012، 16:13)Pachacuti Hirohito نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه دیالوگ طنز آمیز:
مسابقه تلفنی رادیو با موضوع "تاریخ"
-بزرگترین امپراتوری تاریخ؟
-امپراتوری کوروش کبیر!
-نه... امپراتوری بریتانیای کبیر
-بزرگترین امپراتوری پیشا مدرن تاریخ؟
-امپراتوری کوروش کبیر!
-خیر... امپراتوری مغول
-بزرگترین براندازی بدون خشونت در تاریخ؟
-براندازی مادها به دست کوروش کبیر!
-نه...انقلاب گاندی در هند
.
.
.
-ممنون از شرکت شما در مسابقه...در پایان صحبتی ندارید؟
-متشکرم، فقط میخواستم بگم هنز نزد ایرانیان است و بس!
1 . چرا انگشت اتهامات همه اومد سمت من؟ شمایی که طنزآمیز مینویسی جنبه ی پاسخ طنزآمیز و هم داشته باش لطفا .
2. این سه موردی که آوردم : بزرگی امپراطوری رو در مقیاس خودش می سنجند. آیا به نظر تو مغول های وحشی مدرن بودند؟ مطمئنی گاندی خشونت نداشت؟
در پاسخ به جناب نیکولا : مطمئنن افرادی مثل شما باز هم هستند و اگر این طور بود که منشور کوروش دروغین بود همان اشخاص دیگر اجازه نمیدادند که ما (به قول شما) دروغ بگوییم . علم پیشرفت کرده یه آزمایش ساده که دیگه چیزی نیست و اینکه در قصر واینها و ... در مورد حمورابی و کسان دیگری هم صدق میکنه ...
و منشور کوروش در مورد حقوق بشر است و همان طور که ملت در تاریخ 4ام ابتدایی می خوانند استوانه ی حمورابی اولین قانون وضع شده در جهان است(با سپاس از آریوبرزن)
3.در پاسخ به کاربر هیروهیتو من و امثال من به هیچ وجه ادعای ضربه سکه غیره را نداریم در ضمن منظور از امپراطوری کورش بزرگ همان امپراطوری هخامنشی است نه صرفا دوره اندک کوروش ...
4.درپاسخ به دوستم برپشت شیر خورشید اثر : جواب ابلهان خاموشی است