امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیش بینی ناسا : سه روز تاریکی کامل در جهان !!!!!!

من خودم رفتم تو سایت ناسا گفته اینا شایعست،زمین و سیارات دیگه همتراز نمیشن تا چند دهه ی دیگه م هیچ چیزی رخ نمیده،میخای متنشو کپی کنم بذارم؟؟

سوال) آیا ناسا وقوع تاریکی سرتاسری زمین در تاریخ 23 دسامبر تا 25 دسامبر را پیش‌بینی می‌کند؟
ناسا) قطعا نه. نه ناسا و نه هیچ سازمان علمی دیگری چنین پیش‌بینی نکرده است. گزارش‌های غلطی که در این مورد منتشر شده، ادعا کرده‌اند که چیزی نظیر بروز «به خط شدن گیتی» موجب حاکم شدن این تاریکی می‌شود. اصلا چنین ترازی وجود ندارد (سوال بعد را ببینید). این شایعات برگرفته از یک پیام آماده‌سازی است که «چارلز بولدن» مسئول ناسا منتشر کرده. این پیام بخشی از یک برنامه دولتی است که با هدف بالا بردن آمادگی مردم انجام گرفته، اما هیچ‌گاه در آن صحبتی از بروز تاریکی نشده است.

سوال) آیا این امکان وجود دارد که کرات به نحوی در یک راستا قرار گیرند که بر زمین تأثیر بگذارند؟
ناسا) حداقل تا چند دهه آینده چنین همراستایی رخ نمی‌دهد و حتی اگر هم چنین پدیده‌ای اتفاق افتد، تأثیر آن بز رمین بسیار ناچیز است. به عنوان نمونه، در سال 1962 چنین هم ترازی رخ داد، و دو مورد دیگر هم در سال‌های 1982 و 2000 اتفاق افتاد. در هر دسامبر هم زمین و خورشید با مرکز کهکشان راه شیری هم تراز می‌شوند، اما این یک رخداد سالانه است که هی تبعاتی هم ندارد.
شااااااد باشید!!!!!!!!SmileBig Grin
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پیش بینی ناسا : سه روز تاریکی کامل در جهان !!!!!! - !romina! - 14-12-2012، 14:25

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نامه پاپ خطاب به مسلمانان جهان!
  ۴۰ کیلو پشم بر تن پشمالو ترین گوسفند جهان!+عکس
Heart یک زن برای اولین بار فرمانده پروازهای فضایی سرنشین‌دار ناسا شد
  زندگی جهان زیر سایه کروناویروس
  کروناویروس جهش‌یافته حاکم جهان شده است
  مرحله سوم مدیریت مقابله با بیماری کووید 19، سازگاری با کرونا با رعایت کامل دستورالعمل
  ترسناک ترین سلفی جهان !
  این فرد به خاطر کرونا اولین تریلیاردر جهان شد (عکس)
  زیباترین امضای جهان در گینس ثبت شد (عکس)
  قرنطینه کامل یکی از استان‌های منطقه جازان !

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان