20-12-2012، 14:51
(20-12-2012، 13:08)خانوم گل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-12-2012، 8:02)sepehr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به حق حرفای نشنیده.!!!!
عزیزه من برو این چرت و پرت ها رو برا یکی بگوکه باور کنه نه اینکه بیای ما رو خر کنی مگه اون کسی که یکی رو دوست داره نباید دیگه هیچ خانومی رو ببینه کی گفته نه نباید بهش خیانت کنه 1 دوما حجاب رو کجا نوشته که الزامیه مگه اماراتی ها حجاب دارند
دیگه اونها کهاسلام تو خود کشورشون بوجود اومده بعدش گیریم یکی این وسط نخواد حجاب داشته باشه مگه زوره چرا باید اجباری باشه؟
یکی خانومشو تو خونه ول کنه بره با یه دختر دیگه عشق بازی کنه خیانت نیست؟
شاید از نظر شما نیس دیگه.
البته شماها گناه ندارین جامعمون اینقدر گند شده که اینجور حرفا تو خورد بعضی ها نمیره.فک میکنن چادر یه چیز اضافیه.قفسه براشون.شماهم از اول واز ریشه اینو تو فکرتون کردن که زن و مرد ازادن هرکاری بکنن.یه خانوم شوهر دار و یک مرد متاهل ازاده.خانومه تو خیابونا پلاس باشه صبح تا شب اقا هم بره با خانوما دل بده وقلوه بگیره.به این میگن دین. به اینجور ادم میگن شیعه علی به این خانوم میگن از جنس زینب.
(19-12-2012، 22:17)haymdal1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درضمن اقای محترم من به تاسف شما نیازی ندارم.بهتره به فکرآخرتتون باشین تا تاسف خوردن برای من.
بعدشم شمایی که انقدر ادعای طرفداری از زنای باحجاب رو داری و منتظره ظهوره اقایی عکسای اون دخترارو تو اینترنت پخش نمیکردی.
میدونی واست متاسفم با وجوده این که انقدر امام زمان رو دوست داری همچن کارایی میکنی و در جوابه اون کامنتت منم میتونم 20تا ترول بسازم و 10تا مطلب بدم و از زنای چادری بد بگم اما این کارو نمیکنم چون معتقدم هرکی عقاید خودش رو داره و مهمتر از این که عکسای خواهرام رو پخش نمیکردم
این خانومای به اصطلاح خواهر شما خودشون خوشدونو تو جامعه پخش کردن وجامعمونو الوده کردن.نیازی به پخش کرردن یا نکردن شما نیس.
تو خیابونا همه به صورت انلاین وزنده میبینن.
(20-12-2012، 12:14)haymdal1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقای بسیجی چرا تو که از منم بیشتر قران میخونی اینجوری حرف میزنی؟خدا تو قران گفته حجاب الزامیه؟نه عزیزه من کسایی که دلشون خواست حجاب دارن و از نعمت های الهی بهره ی بیشتری میبرن و کسایی هم که ندارن کم تر بهره میبرن و تقصیره ما هستش که داخل یک کشور متولد شدیم که اجباری بهمون حجاب تحمیل میکنن؟به خدا حاضر بودم تو زمان امام خمینی بودم و هیچ امکاناتی اما نداشتم ولی اونجا ازادی بود به اون کشوره اسلامی میگن نه این دورانی که حجاب داشتن زوره تو خودت بگو وقتی که یک دختر بهش اجباری زور بکنی که تو باید حتما حجاب داشته باشی یا با پسره 10ساله ی عمو بازی نکن و هزارتا ممنوعیت جلوش بذاری پس فردا وقتی که همین دخترا ........ کردن میفهمی که نباید این کارا رو بهش تحمیل نکنی یا دختری که از ترس باباش دست تو صورتش نمیبره ببین پس فردا که باباش مرد دست به چه کارایی نمیزنه.و منظورم رو تو که زیاد با خواهران بسیجی هستی میفهمی که منظورم ارایش نیست
و خوب منم نگفتم تو دستشون قران نیست و خداوند گفته که حتما چادر بپوشید؟خدا دین رو طوری درست کرده که یک بنده احساس زندانی بودن نداشته باشه.خب معنی ایش چیه؟
خدا نگفته الزامیه گفته چادر سرتون کنین تا از شر شیطان درامان باششید.چادر سرتون کنید تا ارزش خودتونو حفظ کنید.چادر سرتون کنید تا نگاهای الوده بهتون نکنن وازتون لذت نبرن.
کسایی که چادر سرون میکنن ارامش جسم وروح دارن ودخترایی با پوشش های نامناسب که متاسفانه فراوون هستن به اونای که چادر سرشونه غبطه میخورن.من به عینه خودم اینو دیدم واز شخص خودشون شنیدم.
1.چه حرفایی اصلا خودت میدونی چی میگی؟خوبه خودت میگی مرده بازنه رفتن تو رستوران و غذا میخوردن این یعنی عشق بازی؟من اگه زنم رو با یک مرد ببینم که کناره هم دیگه نشتن و دارن باهم حرف میزنن اصلا حسودی نمیکنم و این بر میگرده به باطن همسرم تا دلش بخواد بهم خیانت کنه یا اصلا منو دوست نداشته باشه و بخواد خیانت کنه.و اره شاید تقصیره جامعه باشه جامعه ای که درش وقتی که سرپرست خونواده فوت میکنه و همسرش تو قرض له میشه با خودفروشی پول برای فرزنداش در میاره و کسایی که به خاطره فشارهای زندگی از خونه فرار میکنن و مجبور به تن فروشی میشن اره اینا مختص جامعمونه.
2.چه ربطی به الوده کردن داره؟مرد اگه چشمش پاک باشه به نظرت الوده میشه؟و این که اینا خودشون رو تو جامعه پخش کردن یعنی چی؟این کاملا معلومه که چندنفر ازشون دزدکی عکس گرفتن و تو نت پخش کردن بعدشم خودت میگی که ما باید زنارو نمیدونم چیکار کنیم و چادر بپوشن و تا بدنشون رو مردا نبینن بعد میای عکسشون رو بخش میکنی؟عینه اینه که من برم یک عکس....داخل انجمن پخش کنم خوب اونی که عکس...گرفته گناه کرده ولی من که پخشش کردم صد برابر گناه کردم بعد بازم نظرت همونه؟به نظرت اینایی که اینطورین اصلا جزوه ادم هم حساب نمیشن و از حیوون هم بدترن ه اگه عکسشون رو نت پخش کنن ثواب هم داره؟مسلمونا رو باش
3.یعنی چی؟خوب اونا حسودی میکنن و دوست دارن که چادر بپوشن خب بپوشن کسی جلوشون رو گرفته؟خوب من هم یک عالمه ادم رو میشناسم که فقط بر حسب عادت و بیشترشون به خاطره ترس از پدرو مادرشون چادر سرشون میکنن و بازم میگم مرد باید چشاش پاک باشه تا زنا ازادانه بگردن و مردی هم که تا یک دختری رو دید که مانتو پوشیده و زود بیوفته دنبالش مرد نیست و همینطوی همسره ایندم هم همینطوری لباس میپوشه ولی بارها امتحانش رو بهم پس داده که اهله خیانت نیست کلا تایپیکه بدی هستش و حذفش کن چون منجر به دعوا و اسپم میشه