امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!!

ممنون خانوم گل حالا احساس میکنم که داری منطقی حرف میزنی.و این که عفت و شرم به این ربط نداره مرد باید نگاش نکنه و اگه بکنه گناهش پای گردنه خودشه و همینطور مرد به جون خودم فکر نکنید که من ضد اسلامم من وقتی که میرم بیرون و میام همش سرم رو به پایینه و واقعا ناراحت میشم که شما خانوما حق داشتن ازادی رو حالا از خودت نه از دیگران میگیری عقل حکمه نه به حرف دیگران گوش دادن و اره از این مردا کم داریم اما حقیقت همینه.

نه قبل از این که اسلام بیاد به ایران ایرانی ها چه زنا چه مردا بی حجاب بودن؟خوب نه اونا کاملا عفت رو حفظ میکردن و وقتی که عربا اومدن به ایران عده ی زیادشون فساد رو داخل ایران رواج دادن و همینطوری که مردا و زنا رو منع میکردن مردا و زنا بیشتر دلشون میخواد بهم نزدیک شن اینو هم خودت خوب میدونی و به این جواب نده که اسپم محسوب نشه.

و این که اونا برای ترویج دین چادر میپوشیدن و یکی دیگه از علت هاش این بود که به زنا بگن که شما حتی با یک دینار میتونید چادر بخرید که با اون شرایط فقر هم به نظر نیاد

و این که خدا اونقدر بخشنده هست که اگه حق الناس نداشته باشی و گناه کبیره نداشته باشی تورو ببخشه و ببرتت بهشت و بهتره موضوع رو ببندی ممنون

خب قفلش کن دیگه وگرنه باز بقیه میان و منجر به دعوا میشه
 سپاس شده توسط علی جوکر1 ، خانوم گل ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - AyDiN.S - 20-12-2012، 14:59

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان