(10-01-2013، 15:38)amir aa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2013، 9:39)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با تمام احترا بعضی از حرفات درسته ولی ما باید یادمون باشه که همین بسیجی ها بودن که درمقابل صدام ایستادند گاهی حماقت خوبه ولی نه مجازات کردن مردم شما باید روش های دوستانه تری رو برای راهنمایی جوانان در نظر بگیرید نه اجبار که شخص ناراحت شه
گیر آوردین خودتونو؟نایب امام زمان. هه امام زمان 5 تا نایب داشت که هیچکدوم اسم و فامیلش خامنه ای نداشت!
واسه منم از قران حرف نزن که خودم تاحالا با قران بزرگ شدم ! مادر پدرم هر روز قران میخونن!
استدلال شوما اینه؟
پس منم یه ماهه دارم ظهر و شب نون و ماست میخورم احتمالن تا چن وقت دیگه پیامبر میشم!
چیزی که من تا حالا از شما بسیجیا دیدم فقط حماقت بوده! کسی هم که یکم بزرگ باشه اینو میفهمه!
از اون ماجرای تحویل نگرفتن سلاح های زمان شاه و اعدام نادر جهانبانی و امثال اون به اتهام های واهی تا الان که میگین حمله کنیم اسرائیل!
واقعا تو مغزتون چی میگذره؟ اقتصاد مقاومتی چیه؟ کمره مردمو شکوندین! شما اگه کشورداری بلد بودین این وضعمون نبود!
اینم میگم گشت ارشادی که راه انداختین فقط توهین به شعور مردمه! راس میگین خیابونارو امن کنین کسی توش کشته نشه!
(08-01-2013، 9:39)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با تمام احترام بعضی از حرفات درسته ولی ما باید یادمون باشه که همین بسیجی ها بودن که درمقابل صدام ایستادند گاهی حماقت خوبه ولی نه مجازات کردن مردم شما باید روش های دوستانه تری رو برای راهنمایی جوانان در نظر بگیرید نه اجبار که شخص ناراحت شه
گیر آوردین خودتونو؟نایب امام زمان. هه امام زمان 5 تا نایب داشت که هیچکدوم اسم و فامیلش خامنه ای نداشت!
واسه منم از قران حرف نزن که خودم تاحالا با قران بزرگ شدم ! مادر پدرم هر روز قران میخونن!
استدلال شوما اینه؟
پس منم یه ماهه دارم ظهر و شب نون و ماست میخورم احتمالن تا چن وقت دیگه پیامبر میشم!
چیزی که من تا حالا از شما بسیجیا دیدم فقط حماقت بوده! کسی هم که یکم بزرگ باشه اینو میفهمه!
از اون ماجرای تحویل نگرفتن سلاح های زمان شاه و اعدام نادر جهانبانی و امثال اون به اتهام های واهی تا الان که میگین حمله کنیم اسرائیل!
واقعا تو مغزتون چی میگذره؟ اقتصاد مقاومتی چیه؟ کمره مردمو شکوندین! شما اگه کشورداری بلد بودین این وضعمون نبود!
اینم میگم گشت ارشادی که راه انداختین فقط توهین به شعور مردمه! راس میگین خیابونارو امن کنین کسی توش کشته نشه!
داداش من با توجه به اون شرایط منم بودم جزوه بسیج میشدم چون کشورم در خطر بود و الانم جنگ بشه بی دریغ میرم تو خط مقدم البته اگه مادرم اوضاعش روبه راه بود زنم میتونست تنهایی زندگی کنه در این شرایط از خدامه که برم ولی الان این بسیجی ها که دارن طرفداری روحانیون رو میکنن واقعا شورش رو در اوردن
(10-01-2013، 20:04)امین بیگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ps3000 دین شما دقیقا چیه تا با زبون دینت باهات بحث کنم بعدشم این حرفی که میزنی مال خشک مقدس هاست نه ما بسیجی ها
اصلا بسیجی بودن رو بذار کنار اصلا فک کن من بی دین کافر قاتل مهدی موعود
ps3000 تو میتونی این ادعا رو بکنی که شیعه ایی
خوب ول کنیم بریم صهیونیست شیم چون اونا پولدارن فک کن حرف بزن
تو اصلا میفهمی چی میگی؟از سیاست سر در میاری؟فقط بسیجی بودن رو یاد گرفتی؟چندسالته شما؟
(10-01-2013، 18:59)sholeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-01-2013، 19:40){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو رسانه ی ملی اسلام تو رادیو اسلام تو نت اسلام بعد میگن چرا از اسلام زده میشین
مگه اسلام هم زده شدن داره!!!!!!
(اسلام واقعي)
تو زمان امام علی وقتی که ایشون از کناره یک شهری رد میشدند مردم اعراب میان و دست و پای ایشون رو بوس میکنند و بعد حتی امام میگه که اینطوری که شما دارین به من ادای احترام میکنید مثله اینه که بت پرستی میکنین بعد این حرکت هم نوعای خودتو بهش میگی عاشقی؟
از هرچی که زیاد حرف زده شه و بهش یشتر از حد بها داده شه انسان باید زده شه میدونی همیشه تاریخ دوباره تکرار میشه و درست مثله پروتستان ها که بر علیه پاپ شورش کردند و درست عینه ما که بر علیه شاه شورش کردیم و دوباره هم تاریخ تکرار میشه دوباره
تو کتاب ائمه هست برو بخونشون