(09-01-2013، 23:45){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2013، 13:36)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه من با چشمای خودم ندیدم جایی خوندم فکر کنم یه نفر تو مراسم ایام فاطمیه ی بیت رهبری گفتن سعی می کنم آدرسش رو براتون پیدا کنم
درباره ی زیارت کربلا هم تو احادیث چیز هایی رو که دیده بودم گفتم
این که دیگه کسی بضاعت مالی نداشته باشه همون طورکه تو خط آخر نوشته بود فکر کنم واجب نباشه
آیت الله خامنه ای خودشون هیچ وقت خودشون رو نائب امام زمان معرفی نکردن
درباره ی کشته های فتنههم راستش رو بخواید چیز آنچنان زیادی نمی دونم ولی تا اونجایی که میدونم هر کاری که نکرده بودن امنیت کشور رو به هم زده بودن
فکر کنم منطقی ندیدید چون اونوقت به من نمی گفتید منطقی
خوب وقتی که اون گفته و ندیده پس چرا باور میکنی؟خوب واقعا الان فکر نمیکنی که فقط خواسته خامنه ای رو بزرگ کنه؟
خوب برادر من تو زمان شاه هم مردم برای ازادی میجنگیدند و شاه اگه میکشتشون هزاربار توی تیتر روزنامه این خبر چاپ میشد و مردم اون زمان هم امنیت رو بهم میزدن بعد حالا اونا برا اسلام همراه ازادی میگشتند جوونای الان ما هم اسلام همرا ازادی فراموش شده رو میخوان فرقشون چیه؟
امیر بیگی تو فقط میای سوتی میگیری اگه میتونی بیا حرف بزن وگرنه اینجارو بدرود بگو.
و این که تما حرفای پی اس 3000 رو قبول دارم
و یک چیز بسیجی:تو زمان امام علی وقتی که ایشون از کناره یک شهری رد میشدند مردم اعراب میان و دست و پای ایشون رو بوس میکنند و بعد حتی امام میگه که اینطوری که شما دارین به من ادای احترام میکنید مثله اینه که بت پرستی میکنین بعد این حرکت هم نوعای خودتو بهش میگی عاشقی؟
کسی گه گفته خودش ندیده ولی مراسم بیت رو که دیده اگر هم این طوری نبود آیت الله صدیقی این حرف رو نمی زدن یا رهبری واکنش نشون می دادن مثل خیلی از موارد دیگه که واکنش نشون دادن
جوون های اون موقع دنبال اسلام واقعی می کشتن اما این جوون ها دارن با خود اسلام مبارزه می کنن اینا رو می شه از شعار هاشوا رفتارشون و حتی کسانی که دارن ازشون حمایت می کنن فهمید
درباره ی کاری که هم نوعان من کردن می شه بگید دقیقا مردم کدوم شهر یا حد اقل استان بودن
(11-01-2013، 11:37)sepehr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2013، 16:16)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچ کدوم از حرف هایی که میزنی دلیل منطقی نداری براشون این لینک هایی که میزاری داستانه اگه واقعیت داره چرا تو اخبار نمیان اعلام کنند رهبر امام زمان رو دید
درباره ی ملاقات ایشون با امام زمان . رابطه ی ایشان با آن حضرتپ
http://salehat.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=54:1389-05-28-
http://salehat.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=59:1389-05-31-16-58-17&catid=42:agha-va-mahdi
(08-01-2013، 15:53)sepehr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه خودت هم میدونی منطقی نیستی چون برای خیلی از حرف هات دلیل نداری
بزا کدوم یک از حرفام ؟؟؟ بگید تا دلیلش رو بگم
بعدش هم اگه اینا واقعین پس منم پول میدم سایت بزنند بگن من بهم وحی شده
دوما تو کجا مردم رو اینجوری زور میکنند بهشون مگه راهنمایی کردن زوریه ما نمی خوایم راهنمایی بشیم
یا تو کجای قران گفته شده که انقدر مردمو بزنید تا مومن بشن؟
این فقط توی یک سایت نیست خودشون که گفتن می تونید برید سی دیش رو بگیید و ببینید ما چیز های زیادی داریم که تو اخبار اعلام نمی شه ولی حقیقت داره مگه نه
می تونید به غیر از گشت ارشاد (که قبلا گفتم کارشون یه کم تند روی است)بگید دقیقا کجا با کتک مردم رو مومن می کنن