26-02-2012، 16:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2012، 16:57، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: بله همه حکومتهایی که زمان زیادی حکومت کرده و ادعای پیشرفت و عظمت و بزرگی دارندپاسختون رو قبلا دادم. ولی شما دقت نکردید و پا فشاری دارید که تاریخ ان جور است که شما میګید.
آثار فراوانی از خود دارند
حدود ۱۰۰ نقشه پيدا شده از حکومت های مختلف یونان باستان و روم باستان که از این ۱۰۰ تا حدود ۱۰ تاشون مربوط به زمان هخامنشیان هست که پهناوری هخامنشیان را می توان به راحتی دید. این نقشه ها رو در یونان و روم همین چند سال پیش پيدا کردن که شاه محمد امارات متحده عربی یکی رو خریده (دلیل خرید اون پی بردن به این بود که در دوره های ګذشته هم خلیج پارس پارس بوده یا نه!). که میشه با استناد بر این نقشه چند هزار سال ثابت کرد حکومت هخامنشیان کوچک نبوده.
نقل قول: فرییییییییییییییییید این امپراطوریهایی که ایشون میگن از بزرگترین امپراطوریهای تاریخ بشریت هستند کوچک نیستندنوچ. من حقیقت رو ګفتم این ها امپراتوری حساب نمیشه.(شاید اندازش رو اشتباه ګفته باشم ولی امپراتوری به این ها نمیګن).
ولی هیچ کدوم از اینا مال ترکیه نیست هر دو در آسیای میانه هستند
بازم فرید داری آبرومو میبریها
نقل قول: فرید جان شما اصلاً اطلاعاتی در مورد هون ها و گوک تورک ها داری؟در مورد هون ها و ګوک تورک ها اطلاعات کمی دارم ولی می دونم که باز هم شما اشتباه کردید چون کن که ګفتم قبل از عثمانی ها ترکیه و منطقه لیدی امپراتوری و حکومتی از خودش نداشته که ترک باشه.
یا اینکه حیطه اطلاعاتیتون فقط شامل هخامنشیان و رومیهاست؟
خیر دانسته های تاریخی من به تمام دوره های تاریخ ایران و بعضی از دوره ها کشور های دیګه و جنګ های جهانی و.... مربوط میشه.