لپ تاپ های اپل توی ایران کارایی چندانی ندارند ولی جدیدا داره مد می شه و از اشکالاتش اینه که اکثر ایرانی ها به ویندوز عادت کردن نه به مک و اکثر برنامه هایی که تو ایران هستند رو نمی خونه و همچنین برقش به برق ایران نمی خوره و لوازمش هم کمه پس فقط به درد آمریکا می خوره
بعد لپ تاپ های دل هم کیفیت و سبکی لپ تاپ های دیگه رو ندارند و اکثرا لوازمشون با سرعت پایینه ولی تو ایران زیاد استفاده می شه
و لپ تاپ های اچ پی هم که در اصل نوت بوک هستند و کمتر از سه کیلو نیستند ولی خوبی که دارند اینه که بیشتر لوازم مثل پرینتر و اسکنر و چیز های دیگه که مارکشون اچ پی هستند و کیفیتشون عالیه رو به راحتی می خونند و به درد کارمندان شرکت هایی می خوره که از امکانات بالا زیاد استفاده می کنند
و لپ تاپ های اسوز و ایسر هم دقیقا مثل لپ تاپهای دل هستند ولی کمتر تو ایران رایج هست
ولی لپ تاپ های سونی وایو هم کیفیت تصویرش خوبه و هم سرعتش بالاست و هم خیلی زیباست و اکثرا وزن شون کمه و هم قطعاتی که برای سونی وایو هست خیلی خوب کار می کنند و ال سی دی اونها بهتر از ال ای دی لپ تاپ های دیگه است و جدیدا قیمتشون کم شده ولی بعضی از امکاناتی که گفتن رو ندارن مثلا AV mode که روی اکثرشون هست و کار نمی کنه .
من خودم وایو دارم و همه نوع امکاناتی داره:
CPU : core 4 due 35000ghz
RAM : 4 gig
graphic : 100 000 m picsel
AV mode: کار نمی کنه
همه رنگ روکش و یه باتری که 8 ساعت با بیشترین استفاده کار می کنه
حدس بزنید چند؟
2 میلیون؟
نه
1 و نیم میلیون؟
نه
1 میلیون؟
نه
پس چند تومن؟
700 هزار تومن
لطفا یه سپاسی اعتباری چیزی بدین مردم این همه رو تایپ کردم
بعد لپ تاپ های دل هم کیفیت و سبکی لپ تاپ های دیگه رو ندارند و اکثرا لوازمشون با سرعت پایینه ولی تو ایران زیاد استفاده می شه
و لپ تاپ های اچ پی هم که در اصل نوت بوک هستند و کمتر از سه کیلو نیستند ولی خوبی که دارند اینه که بیشتر لوازم مثل پرینتر و اسکنر و چیز های دیگه که مارکشون اچ پی هستند و کیفیتشون عالیه رو به راحتی می خونند و به درد کارمندان شرکت هایی می خوره که از امکانات بالا زیاد استفاده می کنند
و لپ تاپ های اسوز و ایسر هم دقیقا مثل لپ تاپهای دل هستند ولی کمتر تو ایران رایج هست
ولی لپ تاپ های سونی وایو هم کیفیت تصویرش خوبه و هم سرعتش بالاست و هم خیلی زیباست و اکثرا وزن شون کمه و هم قطعاتی که برای سونی وایو هست خیلی خوب کار می کنند و ال سی دی اونها بهتر از ال ای دی لپ تاپ های دیگه است و جدیدا قیمتشون کم شده ولی بعضی از امکاناتی که گفتن رو ندارن مثلا AV mode که روی اکثرشون هست و کار نمی کنه .
من خودم وایو دارم و همه نوع امکاناتی داره:
CPU : core 4 due 35000ghz
RAM : 4 gig
graphic : 100 000 m picsel
AV mode: کار نمی کنه
همه رنگ روکش و یه باتری که 8 ساعت با بیشترین استفاده کار می کنه
حدس بزنید چند؟
2 میلیون؟
نه
1 و نیم میلیون؟
نه
1 میلیون؟