28-01-2013، 15:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-01-2013، 15:26، توسط فرشته ي كوچولو.)
(26-01-2013، 21:37)باربد 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-01-2013، 21:35)saeed17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معلوم بود دعا دعا کردین گل نزنید. خب لااقل 2تا حمله میکردین که بگن استقلالم بازی کرده.
نیستش که شماها خیلی قشنگ بازی کردین بازی ما رو هیچ میدونین.
بابا جان ما اصلا پایین جدولیا رو حریف خودمون نمیدونیم
هر چي باشه از شما بهتر بازي كرديم تازه كريمي هم نبود ولي شما فرهادتونم اومد و هيچ كاري نكرد

(26-01-2013، 21:30)باربد 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیر: اگه واسه من ریوری ومسخره بازی واسه خودت دیگه چیه حتما چرت و پرت.هه هه
فرشته کوچولو: فرهاد پولپرست نیستش قلعه نوعی با این دعوا کرده بود و اینم رفت و بخاطر بچش هم بود از بازیکنای شما که بهتریم که فقط الکی پول میگیرن و هیچ گل نمیزنن.
سعید 17:ما دعا دعا میکردیم گل نزنن استقلالیا چون ممکن بود چند نفر بر اثر کارایی که پرسپولیسیا میکردن میمردند و این از باختنم بدتره.کلا فرهاد چند دقیقه اومد؟زیاد نبودش واسه همین توب زیاد ب پاش نخوردش
راشین:حالا خوبه هوادارای شما نارنجک پرتاب میکردن هه هه
بهاره:چه پرسپولیس بیشتر رای بیاره چه استقلال مهم ایمنه که ما الان صدر جدولیم و شما یازدهم.شبکه دو فرش سپید رو اگه نگاه میکردی میفهمیدی اس اس بیشتر هوادار داره.هه هه
قرمز:خون قرمز جریان داره تو رگهای ابی.تو ایننظر رو داری بقیه که ندارن برو تحقیق کن بعد بگو.
عاشق خداوندی هستم که ماهی قرمز را محتاج دریای ابی,اسمان ابی را سرور گل سرخ و استقلال را سرور پرسپولیس کرد.
پس چرا بچش رو نبرد يه شهر اروپايي برد يه شهر عربي لطفا خالي نبنديد فرهاد يه پول پرسته
من با اين كه استقلالي نيستم از بعضي از بازيكناي استقلال مثل جواد نكونام و آرش برهاني خوشم مياد ولي از بچگي هر وقت اين مجيدي رو ميديدم يه حس بدي بهم دست مي داد چون اون هميشه تو موقعيتاي سخت استقلال رو ول كرده
راستي ميگي بازيكناي ما فقط پول مي گيرن و بازي نمي كنن اينطوري مي كنن چون دوست دارن مي خواد ببينن فضولشون كيه