(13-02-2013، 15:37)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلومه
منم یه خاطر تعریف میکنم
پارسال سرزنگ دینی درس که تموم شد خانوم نشست شروع کرد امربه معروف ونهی ازمنکر میگفت دخترای گل منوقتی میرین بیرون زیادی عطر نزن که جلب توجه کنیو بعد اینجوری منحرف میشی بعدش یه دختری تو کلاسمون بودکه خیلی خودشیفته بود و خیال میکرد حوریه وبا من لج بود بعدش یهو برگشت نگاه من کرد گفت خانوم اینا خودشون منحرفن {بلند گفت همه شنیدن}بعدش من گفتم خفه شو میام میزنم تو دهنت {یواش گفتم فقط بغل دسیمو اون دختره شنیدن}گفت هیچ غلطی نمیتونی بکنی خلاااااااااااااااااااااااصه اون زنگ زنگ اخر بود زنگ خونه که خورد معلم که رفت رفتم یه کشیده محکمممممممممم زدم توگوشش که زد زیرگریه خلااااااااااااااصه اونم میخاست بزنه اما نتونست دیگه بچها اومدن جدا کردن
من همیشه خیلی دختر ارومی بودمو باهمه کنار میومدم بعد از اون مسئله همه خیلی تعجب کردن چون تاحالا اون روی منو ندیده بودن

(13-02-2013، 15:40)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب دبیر هندسه ای دارین. خوش به حالتون
(13-02-2013، 15:33)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پارسال ی معلم دینی داشتیم خیلی ... بود
هیچی حالیش نبود.
یادمه یه هفته سر کلاسش با 7 تا از بچه ها داشتیم اسم فامیل بازی میکردیم یکی از بچه ها که میز اول مینشست بلند داد زد استپ استپ همه ی کلاس رفت رو هوا معلم گفت چی شده؟ گفتیم هیچی هذیون میگه بعد ادامه ی درس رو داد
چه معلمه مشنگ بودهمثل دبیرهندسه ما تا پشتشو میکنه یه چیزی رو تخته بنویسه ماهمه مثل توی منو هست یه شعر سمنو سمنو میخونه یه جاش همه دستاشون بالاهه دستاشوونو تکون میدن ما همه همین کارو میکنم پشت سرش
ما یه دبیر هندسه داریم سگ جلوش کم میاره