13-04-2011، 12:11
خب از عنوان پست ۱۰۰% معلوم شد که قضیه از چه قراره دیگه ! خیلی جاها این مطلب رو آموزش دادن ولی اگر دنبالشون رفته باشید میبینید که اصلا و ابدا به نتیجه نمی رسید . خب نمی خوام تبلیغ کنم ولی امروز مطمئنم به نتیجه می رسید ! اما مواد لازم رو هم باید داشته باشید :
1. CD بازی کانتر استریک ZERO
2. یک عدد کامپیوتر معمولی
3. اینترنت پر سرعت بصورت ADSL یا ISDN و یا WIMAX
4. پچ کانتر ۱٫۶
5. یک مرورگر اینترنت
خب اول باید کانتر معمولی خودمونو نصب کنید . این گام اصلیه ! بعضی ها میگن بدون کانتر ۱٫۶ نمیشه بازی کرد باید CD کانتر ۱٫۶ رو بخرید ! اما من به قاطعیت می گم کانتر ۱٫۶ اصلا وجود خارجی نداره !!!!
توجه :
توصیه می کنم گام به گام با ما پیش برید که به مشکل بر نخورید !
گام دوم نصب یک پچ بر روی بازیه !
دانلود پچ با حجم ۲۳ مگابایت
توجه :
خب توجه کنید که حتما پچ رو بطور کامل و در پوشه بازی نصب کنید .
بعد از نصب باید یک آیکون جدید به نام Counter Strike 1.6 Non Steam روی دسکتاپتون بیاد ! با باز کردنش می بینید که دقیقا کانتر گیم نت میاد بالا . مثل عکس زیر :
الان برای بازی تقریبا آماده هستید اما یه چیز مونده !
الان اگر آیپی سرور رو که بعدا میگم چطوری وارد کنین رو وارد کنین ممکنه سریع تا وارد بازی نشدید KICK بشید ! که این اتوماتیک هست .
باید نرم افزار زیر رو با نام sXe Injected دانلود کنید که این مشکل حل بشه !
دانلود نرم افزار با حجم ۴ مگابایت
بعد از نصب این نرم افزار باید سیستم رو ریستارت کنید بعد خود نرم افزار قاعدتا باز میشه ، که اگر باز نشد باید بطور دستی بازش کنید .
حالا بعد از باز کردن نرم افزار باید اونو Minimize کنید و بازی رو اجرا کنید .
بعد از اجرای بازی بر روی Find Server مطابق شکل کلیک کنید .
در قسمت بعد به تب Favorite برید .
بر روی add server کلیک کنید .
آدرس سرور رو وارد کرده و بر روی ok کلیک کنید .
حالا از کجا آدرس سرور پیدا کنیم ؟ خب در جواب باید بگم که یه سایت بسیار خوب در این زمینه هست که سرور های روشن رو در تمامی کشور ها نشون میده با آدرس و پورتشون !
خب آدرس این سایت خوب هست : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.game-monitor.com
آدرس یک سرور خوب ایرانی با بازیکنان خوب و حرفه ای :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.game-monitor.com/cstrike_GameServer/87.107.120.40:27015/CsNini.IR__Public_Server_B-G.html
آی پی سرور جدیدی که یکی از کاربران معرفی کرده : ۱۰٫۳٫۸۲٫۳۷:۲۷۰۱۵
این سرور هم ایرانیه ! خب دیگه ، هر کس سروری سراغ داره بگه تا به پست اضافه بشه
پانوشت :
» زیاد بازی کردن هنر نیست !
»»» اگر سرور ساختید یه بخش داره این سایت که معرفی کردم به نام add server میتونید با استفاده از اون سرور خودتونو به همه دنیا بشناسونید !
»»»» اگر یک سرور فول (پر) بود اصلا نگران نباشید این وضع نهایتا ۳ دقیقه طول می کشد و سریعا سرور جای خالی باز می کند !//////این هم از این
1. CD بازی کانتر استریک ZERO
2. یک عدد کامپیوتر معمولی
3. اینترنت پر سرعت بصورت ADSL یا ISDN و یا WIMAX
4. پچ کانتر ۱٫۶
5. یک مرورگر اینترنت
خب اول باید کانتر معمولی خودمونو نصب کنید . این گام اصلیه ! بعضی ها میگن بدون کانتر ۱٫۶ نمیشه بازی کرد باید CD کانتر ۱٫۶ رو بخرید ! اما من به قاطعیت می گم کانتر ۱٫۶ اصلا وجود خارجی نداره !!!!
توجه :
توصیه می کنم گام به گام با ما پیش برید که به مشکل بر نخورید !
گام دوم نصب یک پچ بر روی بازیه !
دانلود پچ با حجم ۲۳ مگابایت
توجه :
خب توجه کنید که حتما پچ رو بطور کامل و در پوشه بازی نصب کنید .
بعد از نصب باید یک آیکون جدید به نام Counter Strike 1.6 Non Steam روی دسکتاپتون بیاد ! با باز کردنش می بینید که دقیقا کانتر گیم نت میاد بالا . مثل عکس زیر :
الان برای بازی تقریبا آماده هستید اما یه چیز مونده !
الان اگر آیپی سرور رو که بعدا میگم چطوری وارد کنین رو وارد کنین ممکنه سریع تا وارد بازی نشدید KICK بشید ! که این اتوماتیک هست .
باید نرم افزار زیر رو با نام sXe Injected دانلود کنید که این مشکل حل بشه !
دانلود نرم افزار با حجم ۴ مگابایت
بعد از نصب این نرم افزار باید سیستم رو ریستارت کنید بعد خود نرم افزار قاعدتا باز میشه ، که اگر باز نشد باید بطور دستی بازش کنید .
حالا بعد از باز کردن نرم افزار باید اونو Minimize کنید و بازی رو اجرا کنید .
بعد از اجرای بازی بر روی Find Server مطابق شکل کلیک کنید .
در قسمت بعد به تب Favorite برید .
بر روی add server کلیک کنید .
آدرس سرور رو وارد کرده و بر روی ok کلیک کنید .
حالا از کجا آدرس سرور پیدا کنیم ؟ خب در جواب باید بگم که یه سایت بسیار خوب در این زمینه هست که سرور های روشن رو در تمامی کشور ها نشون میده با آدرس و پورتشون !
خب آدرس این سایت خوب هست : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.game-monitor.com
آدرس یک سرور خوب ایرانی با بازیکنان خوب و حرفه ای :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.game-monitor.com/cstrike_GameServer/87.107.120.40:27015/CsNini.IR__Public_Server_B-G.html
آی پی سرور جدیدی که یکی از کاربران معرفی کرده : ۱۰٫۳٫۸۲٫۳۷:۲۷۰۱۵
این سرور هم ایرانیه ! خب دیگه ، هر کس سروری سراغ داره بگه تا به پست اضافه بشه
پانوشت :
» زیاد بازی کردن هنر نیست !
»»» اگر سرور ساختید یه بخش داره این سایت که معرفی کردم به نام add server میتونید با استفاده از اون سرور خودتونو به همه دنیا بشناسونید !
»»»» اگر یک سرور فول (پر) بود اصلا نگران نباشید این وضع نهایتا ۳ دقیقه طول می کشد و سریعا سرور جای خالی باز می کند !//////این هم از این