امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!!

(20-12-2012، 14:22){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب چه ربطی به حیا داره؟یکی میتونه با چادر خودش رو بپوشونه کی دیگه هم با مانتو و اون دخترایی هم که موهاشون از سرشون بیرونه دوست دارن این کارو بکنن ما مردها باید سرمون رو بندازیم پایین و بهشون نگاه نکنیم و این که عقل حکمه اسلام فقط راهنمای انسانه و چادری که اون زمانا میپوشیدن و پوششی که اون زمان داشتن با پوشش امروزه خیلی فرق داشت و مردها همونطوری که حق دارن که هرجایی برن و هرکاری بکنن زنا هم این حق رو دارن.کاشکی این بحثا به یک جایی ختم میشد اما متاسفانه نمیشه.

و این که اقای بر پشت شیرو خورشید مگه اسلام نگفته در دین هیچ اجباری نیست؟اگه رعایت کنن نعمت بیشتری رو بهره میبرن و این که در ادامه ی حرفات کاملا باهات موافقمWink

چرا بسیجی من خیلی هارو میشناسم که فقط به خاطره اینی که پدرشون تو این مسایل زیاد بهشون فشار اورده خودکشی کردن و خیلی ها هم میشناسم که از ترس پدر یا برادرشون دست به صورتشون نمیبرن و جواب اون ایه رو هم صفحه ی قبل دادم.
اماراتی ها الگو نیستن؟پس اخوندها و ایت... و اعراب و هیچ کسه دیگه ای هم الگو نیست.خوب چرا همچین طرزه فکری دارین؟همون طوری که شما اونارو الگو نمشمرین اونا هم شمارو الگوی خودون نمیدونن و واسه ی همینه که بین جامعه ی اسلام اتحاد نیست.

من فکر می کنم این امضاتون رو عوض کنین خیـــــــــــــــــلی بهتر باشه بعدشم همونطور که یه آقا نمیتونه هر کاری دلش میخواد بکنه یه خانوم هم حق چنین کاری رو نداره در ضمن در دین مــــــــــبـــــــــــیــــــــــــــــــنـــــــــــــــــ اسلام یه سری احکام هست که بهش میگن واجب این یعنی چی یعنی باید انجام بدی وگرنه تشریفتون رو ببرین جهــــــــــــــنم پس همچین ولو هم نمیشه بود
در ضمنم در دین نه ما اگلوی کسی هستیم نه کسی الگوی ما(البته به جز در فروع دین) الگوی ما پیامبر(ص)وائمه هستن
بازم من پیشنهاد میکنم مطالعاتت رو زیاد زیاد کنی

(22-02-2013، 21:06){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2013، 9:27)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا بسیجی ها آدم های خیلی خوبو ساده ای هستن ولی خوب باید ببینید شما از رفتارشون چه برداشتی می کنید
بسیجی ها ی واقعی مثل من و امثال من نیستن بسیجی های واقعی خیلی کم هستن

اره درسته بسيجي هاي واقعي كساني اند كه ميرن جبه و شهيد ميشن و مادر پيرشون رو مجبور به كلفتي ميكنن و اره درسته مادري كه براشون چندين سال زحمت كشيده حالا بازم بايد همون كارارو دوباره كنه
خوشبخت شين با بدبخت كردن مادراتون

آخه چرا ... میگی؟ مادر کدوم شهید رفته کلفتی؟؟؟؟؟ شهیده که تکلیفش روشنه...برای مادرش هم اجر و ثواب هست که چنین فرزندی رو تربیت کرده از طرفی به مار سهمیه تعلق میگیره
خیلی عقبیWink
سال هاست شیطان فریاد می زند:
آدم پیدا کنید...سجده خواهم کرد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچی بیشتر کمتر بهش فکر کنی، دردش کمتر بیشتر میشه
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - own_95 - 06-03-2013، 22:26

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان