03-05-2013، 16:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-05-2013، 16:49، توسط 卐WaffenSS卐.)
من اصلانمیدونم وزارت اطلاعات باکدوم ت نوشته میشه ماشاالله الکی براخودتم میبری ومیدوزی وخودتم میگی وخودتم میخندی
اگه دوست داری توهم میتونی بری استراتژی پاس کنی چهل وهفت هشت واحداستراتژی هست که من سه واحدشوپاس کردم وتاواحدپنجم هرکی دلش بخوادمیتونه بره بخونه پاس کنه بقیش مال نظامیاس لازم نیست حتمااطلاعاتی باشی افرادمعمولی باسطح درک واطلاعات متوسط مثل شماهم میتونن برن توکلاساش شرکت کنن
ازقدیم گفتن نادون به سوراخ دیوارم میخنده
خوش باشین حتماتشریف بیارن منتظرشون هستیم
ببین توبرواون مطلبی که دادیواول بخون بعدخوب تحلیلش کن بعدبیادربارش اظهارنظرکن
اون عکسه ربطش اینه که شماکه نمیتونی بخش های یک تفنگ خودکارویانیمه خودکارروتجزیه وتحلیل کنی ادعات صفحه آسمونوپاره کرده
اصلاشمابروتوگوگل بزن ازروی گوگل معنی کن اگه درست بودشمادرست میگی
درضمن کاملامشخصه یه مشت چرت وپرت تحویلشون دادی اونام هیچی ازحرفات نفهمیدن فقط یه نفرجوابتوداده اونم یکیه مثل خودت
میلیتاری تنهادک وپزش اینه که اولین منبع نظامی ایرانه ونه بهترین وتوش هرجورآدمی ازتفکرات عامی شماواون دوست عزیزآقارضاگرفته تاتفکرات بالاکه شماوامثال شمامسخرشون میکنین نمیشه به حرفای یکی دوکاربراستنادکرد
دقت کردی مدارکت برعلیهته علیرضا؟
اگه دوست داری توهم میتونی بری استراتژی پاس کنی چهل وهفت هشت واحداستراتژی هست که من سه واحدشوپاس کردم وتاواحدپنجم هرکی دلش بخوادمیتونه بره بخونه پاس کنه بقیش مال نظامیاس لازم نیست حتمااطلاعاتی باشی افرادمعمولی باسطح درک واطلاعات متوسط مثل شماهم میتونن برن توکلاساش شرکت کنن
ازقدیم گفتن نادون به سوراخ دیوارم میخنده
خوش باشین حتماتشریف بیارن منتظرشون هستیم
ببین توبرواون مطلبی که دادیواول بخون بعدخوب تحلیلش کن بعدبیادربارش اظهارنظرکن
اون عکسه ربطش اینه که شماکه نمیتونی بخش های یک تفنگ خودکارویانیمه خودکارروتجزیه وتحلیل کنی ادعات صفحه آسمونوپاره کرده
اصلاشمابروتوگوگل بزن ازروی گوگل معنی کن اگه درست بودشمادرست میگی
(03-05-2013، 16:10)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درضمن دستتم روشدخودت گفتی تویه جایی به من که آی دیت توفلشخورشهاب 3هست
بعله درسته بیا میلیتاری دوست عزیز
ببین بچه ها دارن به شما و دوستتون پی بوی که نمیدونم کیه میخندن ها ها ها ها
قراره بیان اینجا از شما تقدیر هم بکنن
شما چقدر لاف میزنی دوست عزیز
هیچی هم بلد نیستی پز عالی جیب خالی
من دارم باهات بحث نظامی میکنم تو میگی به قران نمیدونی چی نوشته تو عکسه ها ها ها چه ربطی داره اصلا تو کجای نوشته مقایسه با برت شده؟ چشماتون صعیفه
تو گوگل میشه پیدا کرد معنی اینارو
تمام این حرفاتم عکس میگیرم میزارم میلیتاری و تمام فروم هاب نظامی تا ادب بشین و اینقدر وقتی چیزی رو نمیدونین ادعا نکیند تا هم به شما بخندیم که دل مارو شاد میکنی
شما نمیتونی جواب سئواله منو بدی میگی استراتژی پاس کردم؟
اونوقت کجا
نکه اطلاعاتی هستین ها ها ها
چقدر دروغ
به به
برات جواب بچه هارو میارم خودت ببینی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.upload.tehran98.com/img1/yiw457vxuf7px8fq028f.png
درضمن کاملامشخصه یه مشت چرت وپرت تحویلشون دادی اونام هیچی ازحرفات نفهمیدن فقط یه نفرجوابتوداده اونم یکیه مثل خودت
میلیتاری تنهادک وپزش اینه که اولین منبع نظامی ایرانه ونه بهترین وتوش هرجورآدمی ازتفکرات عامی شماواون دوست عزیزآقارضاگرفته تاتفکرات بالاکه شماوامثال شمامسخرشون میکنین نمیشه به حرفای یکی دوکاربراستنادکرد
دقت کردی مدارکت برعلیهته علیرضا؟