(02-05-2013، 15:17)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پگول منو یادت نیس که واسم ( :| ) میذاری؟!=|
نظری دربارت ندارم که{:|}گذاشتم
(02-05-2013، 16:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا بعضی از موچوادتی که آفریده شدن هدفی از افرینششون نبوده
خو ســـلام پگولی؟سلام پوففففف گند میزنن به اعصاب ادم بعضیا{منظورم تو نیستی}
چطوری؟ممممممممم
چی تنته؟یه شلوار با یه تاپ
چ خبر از من؟سلامتیییییییییییی
دوست داری من بمیرم؟بز
از کی بجز اونایی ک میدونم بدت میاد؟فقط اونایی که خودت میدونی
چی شد که عاشق من شدی؟من غلط کنم عاشق تو بشم
میدونی که من خیانت کلا نمی کنم :||||||||||||||||| استغفرالله این حرفا را رو نزن مردم فکر بد میکنن
چ خبر از درس؟اهههههههههه ماماااااااااااااان
حیوون خونگی داری/؟اممممممم نوچ هرحیونی دست من میوفته1هفته دووم نمیاره انقدر فشارش میدم که...
نداری؟نه
چرا؟به تو چه؟
دوست داری؟ارهههههههههه
چی دوست داری؟یه گربه
میندوستم!
باس برم خدافظ! نرووووووووووووووووو
(02-05-2013، 22:18)فارافا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون تو خانوادشون کمبود محبت دارن:|
چرا اینجا بعضی ها گدای محبتن؟؟؟؟؟؟؟؟
(03-05-2013، 18:07)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سَلِی پکولی پکولی چیه؟یهو بگو کپلی دیگه
غذا مورده علاقت؟!قورمه سبزییییییییییییییییییییییی
از کی بیشتر بدت میاد؟!از دشمن
از کی بیشتر خوشت میاد؟!از دوست
نظرت راجبه:
من؟!باهات تاحالا برخوردی نداشتم.نیدونم
مرمر؟! :|
آوا؟!ویییییییییی عجقمه
هنی؟!دختر خوف
(03-05-2013، 18:11)FAHIME••• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ووای ملودی توروخدا من باید چیکار کنم؟؟؟؟
من فهیمم..(روشا2012) رمز عبورم یادم نیس..چطوری دوباره بااون نام کاربری بیام؟؟؟

باوووووووووووووووووووووو
(03-05-2013، 18:15)♥ Ice CreaM Man ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-05-2013، 18:11)FAHIME••• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فک کنم چیزی به نام تغییر گذره واژه وجود داره :|
آقای ایس کریم من اینجا صندلی داغه نه گفتگو آزاد

(03-05-2013، 18:17)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خو اون پسورده قبلی رو میخواد باهوش...!!!

یعنی تشخیص نمیدی اینجا جای این حرفا نی؟
متاسفم...

(03-05-2013، 18:20)♥ Ice CreaM Man ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-05-2013، 18:17)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خو اون پسورده قبلی رو میخواد باهوش...!!!
انیشتین میگه رمزم یادم رفته چطوری با اون نام کاربریم بیام :|
رمزش یادش رفته باس رمزش و عوض کنه

(03-05-2013، 18:21)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خآله یه بار پسوردتو اشتب وارد کن
بعد میگه آیا پسورده خو را فراموش کرده اید؟!
بعد یه رمزه جدیدی به ایمیلت میفرسته
خو وختی میخواد رمزو عوض کنه باید اول رمزه قبلی رو بده...!!!

....

(04-05-2013، 5:24)raha3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا ول کن زیاد حرف میزنن برو به صابر بگو بهت رمزتو میده :|
اصن به صابر نگو به پورمن بگو!

(03-05-2013، 18:42)♥ Ice CreaM Man ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فهمیدیم بلدی...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خروج و بزن بعد اون بالا یه کادر ماله نام کاربریه یکی مال رمز ... نام کاربریت و بزن .. رمزت و نزن اصلا .. اون بغل کادر رمز نوشته ایا گذرواژه ی خود را فراموش کرده اید ؟!
سر ایا گذرواژه ی خود را فراموش کرده اید ؟! کلیک کن میری یه ص دیگه اونجا ایمیلت و وارد کن و کلمه ی تایید و بزن بعدش میاد میگه گذرواژه ی جدید شما به ایمیلتان تا چند لحظه ی دیگر ارسال خواهد شد .. بعد 1 دیقه برو ایمیلت یا تو بخش spam یا inbox یه ایمیل از طرف سایت فلش خور برات اومده ایمیل و باز کن و گذروازه جدیدت و کپی کن تو بخش رمز :|

بسه دیگه جای این حرفا اینجا نی