(14-05-2013، 14:09)fardis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره شیداجون منم کامل باهات موافقم
عربا به چیزی که ما میخوریم میگن غذا و غذا هم که چه معنی میده!!!!!!
و یا اینکه به نام اولیه سرزمینمون میگن پارس چون صدای سگ رو داره!!!!! (اینو تو ی اس خوندم)!
تا حالا به این فکر کردی که چرا میگن حتما برای دست زدن به ایات قران باید وضو داشته باشیم؟...چون که عربا دستای خودشون رو بعد از رفتن به دستشویی درست نمیشورن!!!!
اره عزیزم من ب تاریخ علاقه زیادی دارم وهمیشه درحال خوندنوجست جوهستم وباتمام وجودایرانودوس دارم من حتی خوندم یه فردی میره پیش امام علی وازش میپرشه ک چرا همه امامان روخداتوقسمت کشوعرب گذاشته چراخدا عرب روبیشتردوس داره ک امام درجوابش میگه نه اینطورنیس دلیل کارش واسه این بوده که اینقدعرباتنبل کافر جاهل بودن که خدا امامان روبرای هدایتشون میفرسته حتی میگه این وضو وغسل روهم برای این گذاشته که انقدکثیف ونجس بودن ک کتاب قران ب صورت قوانین دراورده ک مجبورشن انجامش بدن حتی زبون قران هم ب عربی گذاشته که مجبورب خوندنش شن ازبس تنبلن پس ب خودت ببال ک ازسرزمینی هستی که خداهم بهش اعتماد داشته نیازی ب هدایتمون ندیده ولی افسوس که عربا اومدن و..............من نمیدونم اینا چه موجوداتی هستن حتی زمانی ک مغول ها ب ایران حمله میکنن خیلی خونخوارو وحشی بودن ولی وقتی میان ایران فرهنگ ایرانی بهشون غلبه میکنه وبافرهنگ میشن ولی افسوس که زمان عربا اینجوری نبود وما مث عربا بیفرهنگ شدم البته یه عده ای.............هعی.............